Saturday, February 27, 2010

En bra dag i sadeln

Jag är en ensamcyklare,cyklar nog 95% under ett år i mitt eget fantastiska sällskap.
Finns inte direkt några cyklare här omkring nu iaf.Det känns dock oftast rätt skönt att få den där tiden ensam för tankar och funderingar medan dubbdäcken knastrar mot asfalten .

Funderar på att gå med i Mölndals Ck,en stor klubb med organiserade träningar,men vi får la se...

Happymtb med Leo i spetsen drar väl igång sina landsvägsturer när snön är borta och dom brukar vara trevliga och tuffa,så det ser jag fram emot.

3 timmar femton idag på 2 snickers och 1 liter vatten,väggen var långt borta trots att jag försökte hitta den genom full fart första timmen.

3+ och så lyckades man klä sig precis lagom varmt också och inget vatten kom ifrån ovan utan allt kom underifrån... en bra dag på den rostiga cyclocrossen alltså :)


Nu ska jag fundera en stund på dom här innan jag och Sandra drar ner till Göteborg och hittar på nåt mysigt.
och Aero disc coversVersatile vito

Friday, February 26, 2010

Fet men följsam

Ställde mig på vågen igår för första gången på 2 veckor....
Höll på att ramla baklänges när siffrorna visade + 3 kg .
Nu är ju inte jag typen som börjar lipa så ögonskuggan rinner ner över kinderna pga av det,styrketräning och nästan 2 veckor mer eller mindre träningsfrånvaro gör väl sitt till ökningen.

Det går fort att gå upp och fort att gå ner om man håller sig inom en 5 kilos ram...

4-5 distanspass,ingen öl,20 rejält plågande piskrapp över fasta håriga rövkinder med en gammal rostig kedja innan läggdags och lite mer fett och mindre sockermat borde göra susen i stjärtmusen.

Igår körde jag mig yr och trasig på trainern "på riktigt" sen förkylningen..
En tjuga och två fyror(3.30min)och fyra tvåor...

Idag körde jag mig knäpp och svettig på gymmet med 12-20 repetitioners set.

+ 3 timmars blir det kanske imorgon,i slask och förhoppningsvis plusgrader.
Lätt och snabbt trampande på platten och tungt och långsamt pedalerande uppför alla små backar här omkring som det brukar bli.

Jag tänker gå in i väggen,bonka in mig i en dimma,flyta bort i ett töcken,somna i ett dike,inte hitta hem,bli kall och sen varm,visa någon oskyldig mitt långa krokiga finger,få ryggskott,knäblödning,analskav och Rohypnol känsla i en atmosfäriskt korrekt lagd sagovärld.

Thursday, February 25, 2010

In the morning

Strax ska jag cykla 5.5 km till jobbet.
Jobbet ligger 5.5 km bort.
5,5 gånger två för jag vill hem igen.
Tur och retur in the ekorrhjul..

Ikväll ska jag försöka mig på ett 5*3.30 på trainer..

4*4 kör alla andra cykelidjoter.

Därför kör den här prinsen 3.30..focking yeah!

Nu ska jag in och sminka mitt ansikte endast en mor kan älska med rouge och skokräm.

Tuesday, February 23, 2010

Väldig vila

Varit mest inomhus sedan fredag,feber runt 38c lördag och söndag med tillhörande trötthet har gjort att soffa och ryggläge känts helt rätt. Idag verkar förkylningen nästan helt klingat av,så därför har jag kapat Isp för 4:e och sista gången samt bytt till kortare styrstam på tempotrainern inför ett tänkt lugnt startup ikväll på kanske 1 timme tretti..

Man softar ner sig rätt gott om man får vilat rejält ,den där träningspundaren liksom bleknar bort och fram kommer den lönnfeta gamla ölpimplaren med blöja som hermetiskt sitter framför datorn hela dagen, med avbrott för att plocka sött ur skåp och kyl.Kikade igenom träningsdagboken förut och sista passet var 14/2... 50 min gym (5-6rep pass, förkylning på G på riktigt?)står det med slarvig skrivstil..

Januari innehöll 40 tim blandad träning,det är kvantitet framför kvalitet i mångt och mycket så därför ska jag försöka boka in ett besök på Activitus eller nåt liknande nästa vecka.

Nu väntar man på att snön som ligger rekorddjup och landskapsförändrande skall börja smälta bort,det enda jag kan säga om det är att det kan ta tid,men tid är det enda man äger om man lever i nuet och det kanske är en viss frihet i sig..

Nu ska jag göra några sådana här gubbövningar...Sedan ska jag halta in på toaletten och tömma kroppen på skit,efter det går vi ut i den härliga blå himmel dagen och tömmer själen på skräp..