Saturday, November 24, 2007

Cykla -08

Ja! hur fan ska man göra....
Jag gillar verkligen tävlingsmomenten vid cykling, har väl alltid varit en sådan där "do or dont" människa med någorlunda benhård vilja som gillar att testa och plåga köttemplet.När jag börjar softcykla på riktigt om något år så blir det med pakethållare för ölflaket bak på ballongdäckshojen al´a beer belly cruiser man.Har hur som helst bestämt mig för att bygga tempohoj och nya snabbare komponenter till Giant xtc ramen ska inhandlas samt kanske en större Lvg ram i Tcr Advanced stuk size L(med nya 50mm kolfibrisar).
Eventuellt säljer jag av Brittiska freeride hojen för att finansiera det viktiga behovet av "tävlingshojar"..
Den här har jag inte tittat på .)

Fast det lutar åt att min fattiga i-lands röv får köpa och bygga på det här

Pinarellon är helt klart överkurs,och en del av dom pengarna läggs många gånger hellre på ex 2 veckor i Österrike i början av maj.
Oh well!!
Lördag morgon nu och snart dags att rulla på isiga vägar, först ensam och majestätisk i en lite lätt kontemplativ down depp period,sen till lilla klubbhuset med lilla gröna klubben och cykla snyggt och lekigt och skönt.
Slänger avslutningsvis in lite "Monkey pussy" helt ur vintermörker down och sammanhang.

Sunday, November 18, 2007

Walk fat man.. walkAhh !!,hade underbar dag igår med mina goda vänner Jonas och Robert.Vi avverkade 7 tim på Bohusleden (Bottenstugan-Hasteröd)i bitvis lite snöad och blöt skogsmark. Det tål att sägas igen, så vackert det är på sina ställen där sjöar ses ut över från rejäla höjder,småbäckar som minifloder och den djupgröna mossan lysande emellan träd och klippor och kullar.Förvånandsvärt kuperat ,så sträckan vi gick under dessa timmar blev väl bara lite över 2 milen.Vi grillade tjocka korvar halvvägs och delade en flarra vin och munna på whiskey, det gjorde att brakskitarna ljöd igenom skogen den sista halvan tillsammans med skratt och dåliga skämt.Sista timmen blev det väldigt mörkt, så det var väl smart att jag fick med mig pannlampet.Nästa etapp/er kanske det blir till att löpa igen.
Enligt nyinköpt digitalvåg väger jag 85 kg :O
Jag fattar ingenting,bara att vågen verkar visa rätt och den gamla fel,så man har väl gått runt med en aning för många kilon hela året men ändå känt sig som en ballerina.
+85 kg på långlopp till mina 182 cm är väl lite i överkant om man ska vara ett snabbt veteran xc svetto.Stor balle och inte minst en muskelös kropp väger ju dock alltid lite mer än en lönnigt fet .) ....