Friday, November 9, 2007

04.05

Vaknar 2.00 och rapar ut en illaluktande dröm.
Var på besök hos en supermysig gammal bekant igår, middag och prat om förr och sen åkte fotoalbum från detta "förr" fram och nu sitter man här en november morgon med en mara i själen som rullar tankarna bakåt...jävla regress.
Tiden är en rak plantering och tänka bakåt ska man göra när man är 78 bast i gungstolen med en flarra Jack Daniels i knät och halvfylld stomipåse på magen.
Jävla mara.. ska hälla vin på den jäveln ikväll och tänka framåt, mot dom azur blåa himlarna i framtiden ,precis där i kanten till det chimära efter det gråa ljusets rum.

Tuesday, November 6, 2007

Ännu mer sliten

Blää!Har nog dragit igång något för hårt efter uppehåll,man har liksom lite längre återhämtningsprocess nu vid 36 bast...
75 min löpning igår i spöregn ,det gjorde lagom ont och när jag klev in genom dörren här hemma var jag uppspelt som en sockerpundad bebis.Lite underlig puls under passet dock,tyckte jag tog det lugnt ändå nuddades maxpulsen 189 och snittpulsen var höga 151.
Nu idag värker man och svettas,sovit kasst med konstiga drömmar om grillade kroppsdelar och rum som flyter in och ut ur stora transparenta ögon.
En stor kopp kamomillte och honung från en bibonde milen härifrån ska göra gott så här på morgonen.
BBB (www.babylonbybike.blogspot.com/) bloggar om Flandern öl och flandern runt,inte utan att man ska ta sig en funderare om start,var väldigt nära att man stack iväg ner för 25 mil tufft motionslopp i våras och det kan väl inte bli så mycket mer än dubbelt dyrare dom där ca 3 tusen VR faktiskt kostar.
-92 var man där nere i Benelux och tränade motocross och körde även första Vm-deltävlingen i Valkenswaard/Holland.Yamahaland utanför Gent i Belgien var mysigt,pub och härlig bana i skönt läge,en samlingsplats för svenskar och mc snutar som drack god öl och kollade på unga kåta motocross vidunder grabbar.

Sunday, November 4, 2007

3 tim i sol

Söndag och man är sliten efter helgens små cykeläventyr.
3.5 tim mtb igår med Jonas och Åke och nästan 3 tim Lvg idag med Collander och Hansens grabbarna.
Hjortron och jordgubbar, annorlunda men lika gott :)
Och solen har skinit eller skenit hela helgen, fast inte i zenit när nordan piskade kinderna något röda idag.
Cyclocrossen ska få gå rejält i vinter, distanspass Lör-Sön fram till Feb.Biltema däcken som sitter på suger lite schimpanspung,hårda som trä när man rullar på knagglig grusväg,men punkakänsla på asfalt O:
Gissar väl på att dom är i det närmaste outslitliga och ganska punkasäkra,men det är inga däck jag tänker ligga och kurva asfalt nerför med i 60 blås.Och nu kom jag på en grej till som är något underligt irriterande ,Kinesis alugaffeln, där kan man snacka om flex!
Satt under dagens pass och funderade på vad som händer om den går av i ex dom där 60 blåsen nerför?Har man tur i oturen och inte lägger hjärnsubstans på asfalten, så skrapar man väl bort rätt mycket kött iaf.
Imorgon är det löpning i Fontin med klubben , måtte jag inte stuka fot!