Saturday, May 17, 2008

Blod svett och stela benSå var 21 km avverkade i Gotteborg än en gång,det var 10 år sedan sist.
Då blev tiden runt 1.27.. tror jag :/,idag blev den i runda slängar några minuter över 2 tim.
Men jag är nöjd att jag kom runt och att det bara blev tiotalet meter vandring, så det här lilla ölfettot är lycklig i sin lilla värld nu .
- 97 stod polaren med 4 st stora extra starka öl vid målgång,minns jag svepte 3 på raken..sen minns jag inte mycket mer.
Idag blev det banan och vatten vid målgång.
Haltade till bilen,riktigt haltade alltså :O
Tror aldrig mina ben har varit stelare någon gång och jag fasar lite förväntansfullt på hur det känns när man ska ur sängen imorgon.
Är man dum och lite rolig som jag så springer man i cykelbyxor,dom ska gärna vara lite för små också,skrek som en gris när jag skulle doppa röven i badet förut,det blev dusch istället och inspektion av blodig cykelbyxeblöja :)
Smärta under och efter fysisk aktivitet som man känner igen och vet om har jag inget emot,det är nästan lite kittligt i själen skönt.. livet är rätt kul överlag nu.


Vid 85 kg kroppsvikt åker den otrimmade skepparkransen i ansiktet bort,hoppas det inte tar för lång tid för det är nog jobbigt med svintoskägg ner till axlarna.

Tuesday, May 13, 2008

Fettigt

Så har man då äntligen börjat komma igång...
Lugna men stadiga rundor mellan 1-2tim.
Cyklat några gånger med Sandra och då går det inte alls fort men njutningsfullt och intrycksfullt.Oj! vad man upptäcker saker utmed vägen,hus man aldrig sett,klippor mitt i skogsdungar och roadkills.Cyklat dom flesta vägar här omkring många gånger men har mest varit fokuserad på asfalten och benen.. det har ju sin tjusning det med hur konstigt det än må låta.
Har på något underligt sätt blivit anmäld till Göteborgsvarvet nu på Lördag :O.
Sprang första rundan idag sen nyår..6 km .Det var så tungt och gick så sakta att jag började flina och småskratta. 102kg och härlig ölbuk är lite mer än mycket, iaf om man ska springa med 182 cm kropp.22 kg viktökning sen nyår,starkt jobbat kisen .)Om det nu blir start på lördag så springer jag 5 km,går 1 km springer 5km osv...
Det svåraste och jobbigaste blir nog ändå att låta bli det sagolikt goda ölet efter målgång där i slottskogen på någon filt medan grillen snattrar köttfett.
Nu ska jag äta vitkål och lax,sköljer ner det med kamomillte.

Och just det,cyclocross is the shit!