Tuesday, April 14, 2009

VilaSådan gest blev det i morse emot ett plast ur på köksväggen innan jag rullade ner till konglomeratet Posten,det ändrar ju inget men ibland känns dom små gesterna tillfredställande, speciellt emot något så ogripbart ostoppbart som tiden i denna dimensionen..

Tänkte springa idag,men det blev afternoon nap istället efter den tidiga morgonen.
Vaknade förut på helt fel sida med träningsvärk i benen och lite dubblerande hjärtslag och insåg att efter 4 dagars cykling behöver kroppen vila. Men det blev ett 30 min återhämtningspass för en stund sen och stretching. Det skrev jag in i en kalender som jag kanske kallar träningsdagbok.Det är bra att ha koll på vad man gjort innan och planera där efter.

Blivit sugen på tempohoj igen... :/

Nåt budgetbygge kanske,får väl i så fall plocka pengar tilltänkta till uppgraderings/ihopbygge av Giant Mtb`n..

Ribble bikes har 2 billiga TT ramar som ser ok ut..

500 pund100 pund

Dom har dock inte mycket info att bjuda på hemsidan..


Ah..sovmorgon i morgon..
Om en månad och några dagar är man 38 år och aldrig har man burit kostym eller slips eller fluga..

Lyckan hos en idiot är okränkbar :)

Sunday, April 12, 2009Jag gillar billiga men funktionella grejor,och däcket ovan "Continental Slash" för ca 160 kr verkar efter några rundor vara bland det bättre jag provat.
Det levererar ett otroligt grepp i lera och löst samt är förvånansvärt rullbart på asfalten trots sitt mönster(det är väl ett utpräglat sand-lerdäck).Körde med 2 bar idag och slapp även det värsta av den där svajiga känslan som ex Schwalbes väldigt runda däck brukar ha.

2.5 tim i Vättlefjället blev jobbigare än jag trodde och väggen var mycket nära i slutet.
Svängde in till min gamla mor på hemvägen och länsade hennes skafferi på sötsaker samt fick en liten middag.
Tendenserna till IBS mage gjorde att nu luktar det riktigt mycket tarmgaser i hela lägenheten här hemma..bränt ägg doft och min flickvän är i tårar klädd.