Wednesday, September 5, 2007

Nothing much to do then to chew my shoe

Gahh.../.
September sol har börjat smöra med sinnet och idag har den bländat och för en stund väckt upp manikern. Är nu anmäld till Göteborgs marathon, där jag dock nöjer mig med att släpa runt mina 83 jävla kg i 21 km.Öppnade lugnt med ett första joggingpass sen 4 månader med ca 1 tim i luuugnt tempo på måndagen ,men orkar trots det knappt gå idag :).
Kanske kan droppa några kg tills dess?..Mat och öl är ju så förbannat gott att ösa i sig tills man spricker! Karma skinka och ostar som luktar ollon är nice i Baugette Birdot blues bröd..
Nu ska det Youtubas lite innan man somnar om igen och klär på sig och går till jobbet på Posten.
Rocksångare och skrik ..
Best screamers: Jim Morrison:Phil Anselmo

Monday, September 3, 2007

Motvind och lerigt och punktering i Varberg.

I år var jaget faktiskt rätt så taggad inför den ganska hårda men teknisk lätta Bockstensturen. Förra årets strul (med ca 15 min kedjelås mekning) skulle undvikas med hjälp av att halva lördagen ägnades åt perfektionistisk cykelmek/vård,jag låste alltså in och bort slarvern i mig i ett mörkt rum bortom anden i några timmar..
På något sätt ville jag komma under 4 tim och få en bra placering i H30,varför det kändes viktigt just inför den här långloppstävlingen vet jag inte, men det kan ha att göra med att säsongen börjar ta slut och frågan om jag vill svettocykla nästa år och har jag blivit starkare i år?,med andra ord ville jag ha en värdemätare så här på hösten samt något att slå mig på bröstet för..
Kroppen kändes laddad på Söndagsmorgonen när min gamle far körde oss ner mot Varberg i ett väder som kan beskrivas."inte farligt blött men liksom ruggigt gråilsket".
Jävlars blåst iaf och när jag värmde upp på cykelbanan utmed Apelviken höll jag på att blåsa i backen ett antal ggr.
Trevligt att detta år få starta i fålla 1 på cuptävlingarna och när dom släppte repet för avfärd ut mot Åkulla fick man verkligen bevisa med hjärta att man hörde hemma där..
Elitgubbarna drog upp ett vansinnigt tempo i medvinden och det var riktigt tufft att ligga kvar på rullen fram till första backen och äntringen till skogen efter ca 1.5 mil, där stack ju naturligtvis dom fjäderlätta supergubbarna iväg men jag hittade en liten grupp med killar vars kapacitet jag vet om .).
Tappade lite i några motlut efter medvetet val och jobbade in på platten och i skogen, efter ca 3 mil kändes allt prima och jag hade trots rejäla pulsexplosioner kunnat disponera krafterna rätt bra..
Nerför en lång härlig singletrack och ut på en grusväg hör jag det välbekanta ljudet "pfffssst......
Stannar och funderar snabbt på om jag ska byta slangen och fylla på med Clabbes däckfix,(då jag naturligtvis glömde patroner och munstycke var det allt jag hade att fylla med)Nä fan,jag skruvar av och skruvar på och börjar fylla och det vita jävla skummet sprutar överallt utom in i däcket...Skruvar av och på igen och halva burken har gått,men likfan sprutar det överallt utom i däcket.Frustrerad och lipfärdig funderar jag på att kasta cykeln åthelvete och börja gå in i skogen och doppa ballen i en rutten stubbe,men jag är 36 år och inte en blödig barnrumpa så jag börjar gå mot några flaggvakter och åskådare.Ingen av dom har pump men om jag går tillbaka några km så.... yessss".
Hoppar på cykeln och trampar in på banan igen med fälgen krasande mot småsten, hoppar av och börjar gå ...folk passerar i mängder nu och jag känner mig lite i vägen när en kille plötsligt skriker"behöver du slang!?,Nä ,men en pump!Han langar loss en skön Topeak dildo från ramen och kastar den mot mig..(Tack så hjärtlig nr :94 Michael ifrån Fredrikshofs Ck).Av med slang indränkt i vitgrå gegga och in med nytt och börja pumpa..känns som det tar evigheter och trots att jag är en frekvent masturberare börjar jag få kramp i högern.
Så slutligen efter kanske 10-15 min kan jag börja cykla igen och jag funderar starkt på att bryta och cykla asfalt tillbaka men i och med att jag är en hjälte i min egen skit , klickar jag i och kör ursinnigt i ca 1.5 tim och känner mig hur grym som helst när jag på storklingan flyger om klunga efter klunga tills ....ursinnet tar ut sin rätt och benen börjar bli skumgummi precis när jag kommer ikapp en hårt kämpande elittjej.Bestämmer mig för att rulla med henne och får nys på att hon ligger 4-5 och vi är på väg ut mot motvind och asfalt en bit framöver, jag tar vinden och pumpar, hon är stark men skulle behöva finslipa cykeltekniken.Vi kör om 4an och nu är det 3an i sikte,done! och vi kör ikapp 2an någon mil innan mål och jag släpper iväg damerna.Jag är trött men det var kul att företa sig något dom tråkiga mjölksyra trötta milen innan mål,jag är besviken och känner mig gammal och slak när Apelvikens vind ännu en gång piskar ansiktet kilometern innan mål..Fiser in i mål på 4.24 nånting och är slutkörd och djävulskt skitig..
Tvättar av mig och hoppar på hoj för att cykla bort lite gifter och få lite tältmat och njuter av den mysiga atmosfären runt Socitetshuset och Fästningen.Nästa år pratades det om Lördag den 22 aug,troligtvis står jag nog i fållan igen, kanske i motionsklassen med en välförtjänt lagomgubbig ölmage,hur som haver tänker jag avsluta den lördagen på Socitetshuset och på krogarna i Varberg med en rejäl Kamikazefylla..

Häng hårt /V