Thursday, February 4, 2010

SvettrensningNotera den tomma blicken och en känsla av att den där gossen är nog sinnesslö..

Hade en riktig skitdag igår,som jag kurerade med att köra 80 min trainer trots en enveten trötthet.
Det var på gränsen att jag skulle sprungit ut naken i snön och skogen efteråt,men jag orkade bara stå modell för 1 foto och sen hoppa in i duschen..

Idag mår vi fint ,fast låren värker lite så där snoppkittlande.

4*4 i 400 och 390 och sen 3 st 4min med 120 kanadens och sen en 4:a stående...

vilket blir..790+120/3 samt roten ur 3,14 gånger xu= slak 69:a

Tuesday, February 2, 2010

Same shit diffrent day..igen

Intervall-sömn har jag ägnat mig åt i natt,23.30-00.48/01.00-03.00/03.20-04.55..
Mobilen är tänkt att ringa 06.30,fast egentligen skulle den ringa 10.30.
Kul att jobba på ett ställe under en avveckling,smått kaos,smutt känsla av "who gives a shit",men jag är mest sur över att få reda på ändringar av nästa dags arbetstid vid hemgång och det ska egentligen rendera i ett sk tidsförskjutningstillägg,men det känns som det går att göra med personal vad helst behagas...det får inte kosta något,det är spartider som i dom flesta fall när det gäller där jag jobbar slutar med en dyrare nota än tänkt innan besparningen...

Men jag ska inte gubbgnälla för mycket :) Skall lägga in en jobbansökan i eftermiddag och tänker hädanefter jobba precis så där lagom vanligt utan stress och tacka sedvanligt nej till övertid..

--------
Det blev ett dubbelpass i Lördags som har suttit i benen sen dess.
1 tim morgon gym och sen 90 min eftermiddagstrainer och jag skall inte lägga in gym i 2 passdagar något mer.Det blir dåliga och slarvigt mjölksyra trötta ben som hafsar igenom ett pass trainer mens hjärnan vill men inte kan få igång dom.
Det blev också för många öl på lördagskvällen.
7 st uppblandat med 3 stora glas lättvin och min alkoholkondis är verkligen kass numera, för jag blev helt jävla enkelt sänkt till reptilstadiet innan läggdags vid 1 tiden.
Får ingen chans att träna upp den heller,på order av min flickvän och sambo..Inga mer öl för dig! .)
Söndag bakis i soffan och tittandes på bla filmen Zombieland,en ordinär rulle, men Woddy Harrelson är nästan alltid sevärd..
Måndag bjöd på ännu ett hafsigt dåligt trainerpass i 90 min(20 min 360w-5*5min i 50 kanadensare och 5 st 1 min i 110 kadens..
Igår kväll var jag ute 1 tim och sladdade i snöyran med cyclocrossen,fick köra på 34-28 för att ge benen vad dom önskade..återhämtning alltså. Ikväll ska jag testa 2 block fyror på 400-410 w,orkar jag inte det tänker jag springa ut naken i skogen och dräpa ett rådjur med gaser från mitt IBL subventionerade brunöga.