Saturday, September 12, 2009

Den charmiga idiotens rekreation

Jaha! Tydligen var det dags för halsont och bomullshuvud samt trötthet..
Hade planer på att cykla Åstorpsloppet imorgon,men nu dricker jag vin istället och planerar att bli lite "salong" ikväll.
Får väl fördröja förkylningen några dagar med lite alkohol,skönt att få slappa och äta och dricka onyttigt en helg.

Mjörn runt förra helgen blev en rejäl genomkörare,kände mig i fin form i 1.5 tim, men sista timmen var benen gele.
Lyckades dock bita ihop och tog förningar nästan till slutet med känslan av att ha bidragit med något till det roliga lagtempo försöket...

Posttrampet dagen innan smiskade väl benen rätt gott,så jag hade väl något att skylla krampen sista kilometern på.

Enligt pif.nu cyklade jag 58 km och snittade 44km/h,fy fan vad snabbt!Tror jag ska bli elitcyklist vid 38 års ålder,eller kanske lita på Gps klockan och cykla för att må gott och dricka för att må gott .

Hs-fucking bikediscount ville ha faxat kvittot,vilket jag gjorde i tisdags och fick där efter mail om att pengarna skulle omedelbart sättas tillbaka på kontot.

Undrar hur många dagar det tar,för skopengarna lyser med sin frånvaro.

Fick iaf ett paket med komplett innehåll ifrån Hongkong,lite datorprylar och en cykellampa som jag efter gårdagens lilla test är jävligt nöjd med.



Det här inlägget krävde 2 glas vin och det bör väl stävja en del av den där aggressiva vilsenheten som kommit sista veckan.

Jag undrar också när dom där coola ghettokidsen skall komma till vårat område och lysa upp natten med eld utan mening som också kan stå som en punkt för den svenska flatheten.
Powered By Blogger