Friday, June 12, 2009

Inlägg

Oj! det var visst ett tag sen man skrev på den här fantastiska bloggen.
Liksom inte känt behov av att skriva,inte så mycket att skriva om eftersom man ibland hamnar i Svensson lunken vakuum.
Men allt funkar ok och träningen flyter på,trots den 3:e förkylningen på kort tid.
Fick ställa in Gbg varvet pga av halsont,så den dagen blev det en filt i Slottskogen och vin-öl fylla med goda vänner istället, medan myriader av folk passerade i olika stilar.
Några motionslopp har det också blivit..


Hisingen runt var en fin värdemätare på att man nästan är i gammal form(81,2% av -07 formen).),har inga problem att få igång tempo på platten,men ack vad jag är gammal gubbig i backarna.Likadant på NDL,fast då kändes backarna lättare och det kan väl delvis bero på att vikten ligger runt 83 kg nu.Det blev även 10 dagar utan träning innan detta lopp pga förkylning nr 3.Troligtvis den förunderliga kroppen som sa till om vila eftersom det rullat på ganska hårt.

I Tisdags körde vi i Kck Herrestadfjällsloppet,ett 3 mil motionslopp på grus-asfalt och jävligt rotig stig.Eftersom jag inte fått tummen ur och fixat svetto mtb´n så tog jag Planet crossen ,och det var nog sista gången för det var inte roligt över rötterna..Men det blev ett jädrans fint tempopass på 1 tim 15 min.

Har även lyckats vägga kopiöst en gång till :)
Jag och Pierre tog oss en skön runda runt Tjörn-Orust som blev ca 17 mil.
På kvällen och morgonen laddade jag med ägg och bacon
eftersom det skulle bli en fettbrännarrunda,men vi smiska på ganska bra i början så jag tömde mig rätt omgående så bananer och wienerbröd kunde inte hjälpa mig efter 15 mil..Det blev sedvanligt sömnbegär och fyllesluddrigt tal, men jag tog mig iaf hem bakom ryggen på min vän.

På måndag är det dags för TBE spruta nr 2 som jag är glad att jag tog,fick min första fästing dagen efter första sprutan ifrån ett "riskområde" .Jag ligger inte inne med den där hypokondrin längre,så jag tog det lugnt och kollade bettet noga utifall farbror Borrelia ville bosätta sig.Efter fästing nr 3 har jag inte orkat bry mig längre...

Gott.... 1 vecka kvar till semestern,spontana utflykter står på en kaosartad planering!