Tuesday, March 31, 2009

Whats up Doc..

Så ligger man här hemma och snyter näsa ,dricker kaffe,tittar tv,kollar ebay,drömmer om cykling i 25 + grader,harklar slem,äter vitkål..etc etc.

Det har varit fina Mars veckor annars,4-5 dagar/v motionerande uppblandat med seriös konditionsträning.Har haft starka funderingar på att börja gymma,eller lyfta skrot som det också kanske kallas,men det känns som jag har gjort det nog i mina dagar. Tänkte styrka mig på gammalt hederligt vis och mina ben får/har trots allt fått styrka av den härliga övervikten som sakta men säkert börjar försvinna(sist jag kollade var det 89 kg).

Fyllde ryggsäcken med vattenflaskor så det blev 12 kg och köpte 0.5 kg vristtyngder och begav mig ut till Fontinbacken för någon vecka sedan för intervaller.Jag har som vanligt ingen koll på vad jag kan tänkas orka men jag siktade på 11 st a` 3 min. Visst grabben .):O Efter 6 st var benen icke bärande längre så jag körde en sjunde utan vikter vilken inte gick mycket fortare än den sjätte med vikter... men det smiskade iaf cykelmusklerna bra.

Duktig kille och gammal far med astma och sälfet labrador


Den 20 mars var jag på Thåström konsert med Lennart,planen var ju att gotta till det med lite vin, men som vanligt när han och jag släpper loss blev det ett intressant kaos.
Vad jag minns blev vi eskorterade ur Lisebergshallen av manliga vakter och sen var vi väl på Avenyn och orerade som nyfikna 20 åringar.Jag lyckades naturligtvis slarva bort min mobil,hamna i nåt fjantigt meningslöst slagsmål(finns det meningsfulla?),beställa en helt oplanerad resa till Österrike och tydligen skriva lite kvalitativ poesi här på bloggen.

Jag har annars varit väldigt "duktig" när det gäller alkoholintag,något oftare men mycket mycket mindre .

I helgen var det tävlingspremiär också .
Den eminenta föreningen Solvikingarna har traditionsenliga vårtävlingar som går runt 8 km slingan i Skatås.
32km/16km kunde man välja mellan denna helg och valet var väl inte vidare svårt.
Jag är förvånad över min tid som efter 2 varv slutade på 1.10:32,jag siktade på runt 1.20, men jag hade en sån där formtopp dag som man ibland får innan man blir förkyld..
Det var var riktigt roligt att springa och det var första gången på länge man tog ut det som finns i kroppen.

Nu blir det dock vila denna veckan och en förhoppning om att jag inte ska få dom där jädrans bihålerna fyllda med bakterier igen.

Lagt några ebay bud så där lagom förkylningsomtöcknad, bla ett par Marta SL och den här hiskeligt fula hjälmen .Nu ska jag och vovven ut och lufta slemhinnorna