Saturday, December 8, 2007

Shit lives forever

Idag köpte jag mig en ny Mp3 spelare, Creative Muvo v100 2gb snart fylld med rock,ska,alternative ,klassiskt och trashfleshmetalcrackslapshit...599kr stod det på den överfyllda "tunnan" av spelare, men sen när jag skulle betala i disken, såg jag samma Creative mp3 kartonger bakom det söta tjejbiträdet och frågade varför dom där bakom dig kostar 499kr?-Ojj! blivit nåt fel/ - Visst, svara jag , undrar nu efteråt hur många som betalat en hundring mer än mig innan, och om jag går dit imorgon,kommer det vara samma prissättning?
Men imorgon flyger man till värmen...
Så här myskåt ser jag ut nu .)

Nästa vecka kommer det vara röd flagnad hud och alkoholröda svullna ögon och moi hava 2 kg extra ölfett i navelhöjd,eller möjligen kanske kära bröder och systrar i detta underliga varat, vara mer slimmad och brun och sexig och lamt vanligt utbränt-impotent i kolan...

Wednesday, December 5, 2007

Snart varmt

4 dagar kvar innan planet avgår 08.30 till Teneriffa, tror jag behöver det här chartriga väldigt mucho.Min vän Jessica med son åker veckan efter,synd att inte jag hade koll på det ,kunde lika gärna rullat iväg den 16:e och haft kul ihop med någon runt ens egen ålder, nu blir det med mamma 75 år och på ett tydligen utpräglat pensionärs hotell,men vi ska nog hava trefligt. Julbordet i Lördags blev ju intressant :)Vakna upp efter en snabb minneslucka med en ganska många år yngre tjejkollega på hotell, där man iaf lyckades rensa minibaren och busa lite.Helskumt lite tryckt på jobbet så här i efterhand ..ha ha..Fuck em!
Efter nyår lägger jag ner festalkoholen totalt,iaf i 6 mån(en god öl eller 2 ska dock alltid få slinka ner) , ska inte skriva eller dricka eller tänka på det,tror jag behöver det mer än det här chatriga,det man inte kan hantera ska man låta vila och lägga till sig länge ibland.Jävlar vad snö det verkar vara på Teide emellanåt,och kallt där ovan 2000 m ,med min dåliga framförhållning i minnet så får jag nog inte glömma windjackor och thermolycrat.Man kanske inte cyklar upp på natten och kollar på fader sol resning.