Saturday, March 27, 2010

En CT

Det står nu en sådan här i lägenheten ...Den är inte min.

Jag är ju allt som oftast en sur och skeptisk gnällgubbe, och jag tyckte envetet att min mulliga och gulliga sambo inte skulle köpa en sådan stor apparat för att behöva komma igång med motion.

Jag tyckte hon kunde köpt en Tacx Fortius istället och ett par sköna vandrarkängor till sig själv.

Filmen Avatar i 3D konsumerades tillsammans med min vän Robert igår.
Det tog ett litet tag innan ögonen vande sig och träsmaken i röven fick mig att komma ihåg varför jag inte går så ofta på bio,men som upplevelse och ögongodis var filmen verkligen fantastisk.
Storyn var dock platt och förutsägbar..

Trainersittning nu på morgonen medan regnet piskade taket.

10x2st 370w och en 8 min på 380 samt en flummig 4 min intervall kändes som en lagom morgonpina .

Vila en stund och sen ut och softcykla några timmar utan allt för mycket frukost i magen eftersom jag fortfarande är något för fet för att se cool ut i tempokostym.

Thursday, March 25, 2010

Det gick eller jick

Hängt ut tvätt premiär idag,känns som det är årets första riktiga vårdag och nu är nästan all snön borta också.

Klämde ur mig 15 st 60/60 förut och blev förvånad att det överhuvudtaget gick för mig..

Flummade runt en stund på gymmet igår och kände mig riktigt klen och fjantig i benpressen och idag vaknade jag upp med träningsvärk och kände mig ännu klenare.

Värmde upp 20 min och tänkte ..fy fan och jävla skit och kräkfärdigt helvete..och sen tänkte jag inte på nåt skällsord mer utan det blev tunnelseende och astma andning och sen var skiten över.

Racer väder,och här bor jag nu utan racercykel för tillfället.

Kanske blir en premiärtur på Chinafocker tempocykeln till helgen.

Är även väldigt sugen på lite för många öl vid grillen ,men då får jag stryk av Sandra...och det kanske inte är helt fel.

Tuesday, March 23, 2010

Mini-pc

Jag har en mini-pc.
Sitter nu och tittar ut över havet i lastbilen med min mini-pc.
Igår putsade jag den så nu syns namnet Packard Bell...i love you.
Beställde precis en ram igenom min mini-pc..tjoho..59 cm svart carbon.
Om den blir för stor skyller jag på dålig mini-pc.
Ikväll efter ett 4x4 helvete på trainern ska jag starta min mini-pc igen.
Nu är den tom på energi.

Sunday, March 21, 2010

Scrotum blues

Snön börjar försvinna och solen värmer äntligen som den ska göra när det är vår.
Cyklade idag vårklädd med 2 långärmade tröjor och Biltemas fantastiska arbetshandskar och dom slitna vintertightsen utan långfilsingar under.

Nu sliten med värk i benen och härligt eftersvettandes och med ömt scrotum efter ett pass trainer i aerobrygga under veckan.
För att fylla på dosen av behagligt lidande tog jag mig en snus alldeles nyss, för att direkt efter plocka ut linserna med snuskladdiga snuskiga fingrar...

5 timmar utecykel under helgen känns helt finemang,fast jag skulle kört 2 tim igår och 3 idag istället för 2.5 tim bägge dagarna.

Igår var jag sjukligt irriterad på allt när jag cyklade bort mot Bohus och backarna där...trött på bilar,rödljus,tunga dubbdäck,tung cyclocross,tung gubbe jag,folk i bredd överallt feta,smala,bruna ,röda och vita.Alla såg så jävla nöjda ut i solen,som om dom vunnit på lotto och fått en enkelbiljett till gud någonstans lovad framöver.

Efter första backintervallen 1 km och 4 minuter senare skrattade jag för mig själv medan jag kippade efter andan och tänkte...5 till din sura gnälliga runkgubbe..

Och det blev 5 till och sen 6 till i 20% backen lite längre bort och slutligen försökte jag mig på en till upp till Surtesjön och jag kom upp och jag mådde lite illa och jag cyklade en omväg hemåt i lugn fin takt för att smälta bort lite underhudsfett, inte speciellt irriterad,förutom lite irritation över min tidigare erektion på hela situationen vilket bla resulterade i att jag lyckades knäcka växelreglagemekanismen till vänster med mina våldsamt starka snuskiga fingrar.
Plockade isär Sti-reglaget när jag kom hem och det blev ju rätt mycket delar till slut,som jag la in en påse och slängde under sängen där min rosa Giant ram förresten ligger och väntar med ett bud på 3000 kr.
Hittade det trasiga men lagade inte ett skit ,liksom!Det är dags att denna vecka få den berömda tummarna ur röven och fixa licens,ringa Aktivitus,byta olja på bilen,vila några dagar,hitta ett disc-hjul i rätt prisklass..och kanske slå till på den här.
Ibland är det jobbigare att fixa disken,gå upp och pissa mitt i natten,eller ringa ett samtal ,än att hoppa upp på cykeln och trampa sig fördärvad under 3 tim i bitande kyla.