Thursday, February 21, 2013

Stjärten och själen och gommen frälsta.Efter att nästan ha gnällt ihjäl kollegor och sambo över latent förkylning,tog jag mig idag semester för att samla ihop psyket något.

Började dagen med en vandring ute i ett vindbitet och kallt men vackert Tjuvkil tillsammans med min fina gumma och hennes gulliga tjockis Bosse.

Sen ner till Media Markt och köpa loss en Siemens EQ5.
Varför jag inte köpt något bra i kaffeväg tidigare(jo, jag älskar kaffe,speciellt nu när jag är av-ölad) vet jag inte...snålhet,fattigdom,cykelprylar,dåligt psyke,liten penis...osv är väl bara några konkreta anledningar.

Gott kaffe blev det ur apparaten hur som helst,och jag har därför druckit alldeles tokigt för mycket idag..

Vid 14.05 klev jag på cykel och trainer och planterade röven för första gången på en Romin sadel..
Jag och stjärten var någorlunda överens...
Det här känns BRA!

3 knäckande klena tjugor senare klev jaget av och försökte omgående punktera en finne/furunkel ca 3 cm ifrån den bruna dörren.
Misslyckades katastrofalt,men testade och provade och drog en slutsats av hela situationen,ungefär på samma sätt som jag gör med min gubbträning på cykel.

Monday, February 18, 2013

Team Kungälv distans/ unt intervallisch freileauf

Laholm låg på kartan där pekfingret hamnade för några veckor sedan.
Gubbarna i Team Kungälv senior knäckte den briljanta iden med ett miniläger runt och i Hallandsåsen som uppstart och samling.

Någon sjukdom och ett ruggigare väder än väntat senare, bytte vi lägertankar emot en fantastisk dag på cykel i Orust istället.
Samling hos Teamchef Marcus Larsson 09.30 för uppstarts kaffe och sen iväg på bla tunga Mtb med feta dubb,tunga cx med feta dubb och lätta cx med crosstub(undertecknad).

Orust är maffigt,vackert och kuperat och vi var nästan alla som tjurar på grönbetet.
4.5 tim efter backryck,plattryck,tjöt,kaffe i Ellös, ohalka,skärmbrott,opunka samt någon inväntning var det ett gäng nöjda gubbar/grabbar som gjorde Stenungsund kåtare igen.

Vi landade hemma hos Mr Larsson ännu en gång där kaffe och macka intogs innan vi drog på gym för bastu och obligatorisk penismätning och sedan kinamat och gött-tjöt.
Starka gubbar och starka grabbar(Lomander är hård i år)och trots mitt lättrull var jag gott mosad efteråt.Cykel är sköj!

Igår 1 tim fria trainerintervaller efter 50 minuter morgonjogg.
Det blev bla en jobbig tia på 400w och allmän benslakt med 130 kadensare.
Lite fundersam över några dagars lätt förkylningskänsla och kroppsont med suspekt halsont.

Förra veckans medvetna stress och tokträning tar väl ut sin rätt hos gammelgubben.