Monday, May 26, 2008

Grönfingrade träd och dagblad i nuet

Det blev årets längsta cykelpass i lördags då jag och Robert prolog rullade runt 90km (83Km)banan av årets Kexrunda.Härliga näst intill bilfria slingrande smala vägar i grön praktfull fauna är lvg cykling som bäst.Har man någon att prata med går rundan fort även om vi tog mer än god tid på oss.På kvällen blev det tacos hos Sandras mamma Gunilla och mormor,jag var lite sliten och bränd i ansiktet och armar..gottigt småont valium softish utan kemikalier eller öl i blodet.
Efter att vi checkat Gunillas välhängda vallack Bosse ,fick jag och lilla fröken blixt inkallas för att pila en stor del av morgondagens Kexrunda då Jonas och Åke kört punka på en v70 koppling.Det blev sent och lite virrigt då vi bägge var trötta,men tydligen var det ingen större klagan på skyltningen så här i efterhand.

På bilden under har Bosse precis nosat mig i arslet, han ser väldigt lugn och fin ut.Skulle morgoncyklat en timme innan jobbet idag,men jag ligger nog kvar och gottar mig tills jobbet börjar och dagdrömmeriet tar vid.
Det får bli en omväg hem på cykeln efter avslutat arbetspass ,i ett tempo där jag kan föra en konversation med mig själv.