Saturday, September 22, 2007

Ljuva töcken av ölet

Så fick vi gjort vår lilla Mtb tävling på tornet :)Eldsjälen Jonas med kamrat Åke + övriga alltid närvarande eldsjälar ska känna sig mycket nöjda och slå sig för bröstet ..
Nu ska vi bara avsluta det hela med öl och tjat på svettig krog i lilla Kungälv.Melankolisk sentimentalitets upptäckarfärd och varje dag är en resa igenom den lilla historien.
Ta vara på varandra era mongon och låt allt som oftast ljuvlig kolsyrad lagom beskat vete i vattnig /jäst/ form rena strupen och förena själen med tingens ordning.

Thursday, September 20, 2007

Hisingisland

Rullade ut till Hisingen och Backaplans köpcentrum idag för traildojor köp,älskar verkligen Hisingen med angränsande öar, men Ringön och Skandiahamnen + något mer fabrikat skitställe jag inte vill tänka på är perfekt gödningsplats för en eventuell framtida 40+års deppression.).Såg ett fyllo som satt och snacka för sig själv vid en lastbrygga bakom systerbolaget, två yngre skitskallar som jag antar var på G att ge den något berusade själen stryk följde iaf efter honom när han fick väldigt bråttom iväg pga av deras plötsliga närvaro.Jag blir vansinnig på den brutala fegheten,och har själv råkat ut för dessa jävla as när jag varit på "knacken".Tänkte snurra runt bilen och åka tillbaks, men det var mycket folk i rörelse så det var nog finstämt piano hela vägen till nirvana..Fick köpt ett par traildojs och en massa bärs inför lördagens klubbträff.

Jag kommer nog bli väldigt full som vanligt ,men jag kommer nog framförallt se väldigt cool ut i min nya 100 kr supertighta jeans av den alldeles för lilla storleken 30(fördelen med hängpung är att man kan knyckla ihop paketet och få det att se ut som om man är riktigt tjockballad).
Älska den här snubben! http://www.alainrobert.com/en/video.htm

Sunday, September 16, 2007

SÖNDRAG

wOW ./
Ryggont är ljuvligt om man är lite lagd åt masokist hållet, freaakin! fistfucked by a knife pain :O.
Det är löpningens fel,? Nä,det är dåliga skor och dåligt tränad ländryggs fel..
Tittade på tv en stund hos min gamla mor idag(mindre och mindre tv tittande och snart läser jag inte om Schopenhauers "varat och intet"), 3.an och något melodilekprogram med några svenska aptråkiga c kändisar..Kollade i ca 3 min men började må illa och undrade hur den mentala hälsan hos övriga tittare är.
Satte mig och Youtuba istället


New York läderhippies med Lou Reed musikkonstnären och John Cale musikern och idekläckaren Warhol och Nico, med den egensinniga rösten och ibland androgyna utseendet.Nico dog tydligen -88 på Ibiza av skallskador efter en cykelolycka, man ska cykla med hjälm..speciellt snart när det blir frozen warnings och dubbisarna åker på hojpan.