Friday, February 29, 2008

Insides cykling

Ligger i sängen och dricker Duvel,youtubar,kliar pungen,harklar,skrapar dagens tidiga morgon ur ögonen med mjuka fingertoppar...
Sandra och min gamla far sitter i vardagsrummet och tittar på Lets Dance.Fönstret står på vida glänt i mitt rum och jag drömmer om slingrande alpvägar i april,när meterhöga snövallar smältande bringar breda tunna floder på bilöde vägar och pulsen ömsom ibland letar sig upp emot max och man skickar upp kedjan på storklingan bara för att jävlas lite med sig själv och det bränner till i benen medan man äter sig igenom ännu en serpa ståendes medan överröret i stilfull takt nuddar innanlåren och den där känslan av att ..fan gubbe! det finns ännu lite krut kvar i din forna ölmisshandlade kropp.
Och sen på toppen av något massiv,vid slutet av en väg pga av att plogbilen inte kört längre, stanna och höra hjärtat arbeta medan total tystnad omger sinnerna.Klä på sig långsamt för nerfärd,dricka ur den kalla stela flaskan,höra en lavin knalla loss,krypa upp på hojen och böja ryggen som en katt bakom bockstyret..svoschhh!Guldfärgad sol lagd halv ovan vita toppar, ta ut svängen,följa linjen,glömma världens sorger och existera i ögonblicket..