Wednesday, October 15, 2008

Tjackalack

Så där vanligt...du vet...inte trött inte pigg inte glad inte ledsen inte tinget tarvligt tingeling vanligt.
Förkyld men inte febrigt,sugen på riktig vinfylla men inte sugen på bakfylla ,erektion men inte sugen på sexuell aktivitet,nykammad med längre hår än innan skägget rakades?
Sugen på att läsa en bra bok men det är lättare att titta på dålig skräckfilm,får oftast en konstant icke omedelbar känsla av värk av att läsa.
Köpt en nybegagnad bil..Renault fyra hjul och en bult Laguna kombi -05 3500mil. Lite behagligare än gamla ful40 volvon,annars ännu ett ting jag inte tänker lägga några känslor på.Prylbögeri...Cykling är väl lite av prylsport.Kolfiber jaga vikt,putsa,aero,titan. Till mitt försvar kan sägas att jag oftast köper grejor för att köra eller cykla skiten ur det,inte överputsa eller gnida en hård balle utmed materialets yta.Är väl själv dock en lättare variant av prylbög(jag kan få precum av riktigt fint fräst aluminium)...och varför får man inte vara prylbög,inte man ska försvara..oförsvara.

Året har vid en nykter tillbakablick varit lärorikt,plågsamt,och jag har säkert kapad några månader av min totala livslängd genom ogrundad oro men det har också varit great..illusioner .
Cyklar kontinuerligt nu(förutom denna veckan med nästäppa),har väl lyckats kapa 7-8 kg fett,skulle vara kul att komma i form till cx-cup tävlingen i slottskogen, men det är nog tämligen orealistiskt.
Nu väntar jag på att de sista resterna av virus ska blöda ur kroppsöppningarna och så väntar jag på en lampa ifrån Honk konk,ska bli kul att testa på grusvägarna i mörkret under gnistrande stjärnhimmel bortanför staden i lövregn..det där lilla i det stora ska komma till mig, vinden genom skogen är också andetag bakom mig och i kanten av lampornas sken..

hej hopp pillesnopp

Vill ha/behöver