Thursday, January 29, 2009

DubbatKöpte Maxigrip som jag skruva i ett par "dags att snart kassera springskor" och tog mig en joggrunda nu på kvällen,försökte leta upp lite is men inte fan hittade jag något...
Förutom på Kringeldammen,och eftersom jag är lätt mongo så sprang jag rakt ut på isen och brakade sen ner till knähöjd i kallt och uppfriskande lukta bajs vatten :)

Det var sånt här man letade efter


Men det bettade i alla fall bra på linolium mattan i hallen,och jag dryftar mig att tro det blir fint på kommande terrängrundor under den väntade Februari kylan utan snö men massor av is.

Fick igång ett Gps program så man kan karta sina rutter...helt grymt, jag sprang med en snitthastighet av 64.7 km/h..fy fan vad äckligt snabb man är.

http://gpsed.com/track/5716715816487982105

I morgon ska det bli vila och kanske en tur ner till Gotteborg för köp av ett par sköna jogging skor, Asics nimbus 10 ska jag testa doppa fossingarna i.
Helgen ska ägnas åt cykla...cykla..cykla..

Sunday, January 25, 2009

Tränad

Tror fan snart jag är i form,fan tror nog det fast jag vet inte om fan bryr sig tillräckligt för att tro. Löptränat 3 ggr den här veckan,och dagens pass i Skatås med min goda vän Nicke var ett rejält nöta pass. 2 tim och 18 km isig terräng och jag känner mig stel och jävligt nöjd.Får väl dubba skorna till nästa gång,tja jävlar dra pubishåren mothårs man är inte 20 år längre och alltför mjuk i kroppen om man nu skulle halka omkull. Vi avslutade dagens löpning med en rejäl Gaybastu och nåt Jugoslaviskt krubb som såg ut som bajskorvar med pizza bröd,det var dock ganska mumsigt.


Veckans enda cykelpass blev en 3 tim lördagstur ensam i typiskt västväder med +3 och duggregn på isiga grusvägar runt Alesidan,dock var det helskönt och cykelsuget är rejält tillbaka ,likt ett envetet morgonstånd som endast avtar på kvällen ... I går red man häst också,och eftersom man är sambo med en hästtjej som man tvingat ut på hoj så var det väl dags att jag tog min oskuld på hästryggen. Det var rätt nervigt trots att Bosse häst är hur lugn och gosig som helst(riktigt kelig liten 800 kg bit). En filmsnutt med rejält jävla action galopp-trav-sulky shitbang på skräckslagen gubbe blev det iaf...Nu blir det vila i 2-3 dagar och sova samt äta nyttigt så man håller allt sånt där typiskt vintersjukt på avstånd.. Slutligen en youtubare jag tillägnar Posten logistik..