Friday, February 13, 2009

Bilder i arkivet del 1

Tja :)2007 ung och kåt på Distrikt tempo


Säljs för 300 kr till någon av mina många 10 st läsare (avsugning godtages ej)Teneriffa jag vill tillbaka till dig, trampa uppför din vulkaniska varelse.Posten som är miljöcertifierat kör stora lass med brev i bilar som dricker 3 l/milen
Marstrand,inavlat men vackertSåld genom happymtb efter att ha samlat damm i 2 år men med många sköna mil i materialetEn filmsnutt med Atlantisk vind på 2400 m på ovan nämda ö

Thursday, February 12, 2009

Idioten

Dostojevski läste jag någon gång under -90 talet, plöjde mig igenom Brott och straff och Idioten samt Bröderna Karamazov.
Läste egentligen böcker på den tiden för jag ville bli intellektuell, eller kanske mer verka inettligent, men bägge egenuppdragen misslyckades katastrofalt som synes.
Njöt bara av ett fåtal författare,Bukowski,Hemingway,Fante,Dos Passos,Jack London...
L.F Celines bok Resan till Nattens ände smakade också ganska bra i hjärnan,vad jag minns av den boken är ingenting förutom en massa bildspel i kolan..men jag gillar dom där bildspelen,får nog läsa om den inom en snar framtid så det blir rörliga bilder..tjoff tjoff..
Jag har nu efter flera år av tv och datormissbruk lyckats öppna en bok och läst hela 30 sidor av Mankells Kinesen, får väl se om den rycker tag och startar den inre filmen.
I kväll ska jag dock ögna igenom Joe Friels träningsbok,blir grymt sugen ibland på att köra igång hårt och skoningslöst igen,smiska den här långsamt åldrande kroppen rejält innan man blir så där något för gammal och tappar den där spontana glöden samt naturligtvis muskelmassa och återhämtningsförmåga.
Hårt och skoningslöst med kvalitet och en plan.... inte elda för kråkorna...kanske.

I övrigt är man en Idiot när dessa jävla telefon försäljare ringer,har svårt för att säga nej,och det har blivit mycket skit som blivit köpt genom åren.
Om någon ringer och erbjuder gratis kalsonger någon mer gång ska jag be dom stoppa upp ett finger i röven och sen lukta på fingret och känna om det luktar skit..mänsklig närvaro eller, så ska jag få ett tokspel och pladdra på om rosa elefanter som äter glass på min vägg bakom hyllplan av sockervaddade diamanter emedan taken här utanför har fått vingar och duvorna på asfalten har inga vingar men pratar politik igenom evighetens näbbande.

fock me .)37 km cykling förut med bra tryck fast det känns som det är nåt mikroskopiskt som invaderat min hals nu...Äta vitlök och dricka C vitamin så jag skiter ner mig i natt.

Sunday, February 8, 2009

Knepig natt(för pigg och för mätt vid läggdags)som ägnades halvsovandes, men jag vaknade trots allt utvilad i morse.
Orkade inte titta på The Wrestler igår så det blev en soft förmiddag i sängen framför burken och M.Rourke.
Filmen var långsam och känslosam och herr Rourke har aldrig presterat bättre skådespeleri.Jag har alltid varit lite fascinerad av honom...cool kille,bra skådis,medverkat i härliga lågbudget filmer,proffsboxare,lite bråkstake,sexig.
Personligen tycker jag han ser lite lätt icke charmig ut numera,och önskar han hade nöjt sig med lite mindre ingrepp på ansiktet.Det passar dock rätt bra in i denna filmen.
Hur som haver en sorglig historia om vad man förlorar när man bara levt för en sak och hur svårt det blir att överge detta enda man har.


Klev på cykeln vid 2 tiden för som det var tänkt "en 3-4 tim tur på asfalt i lugnt tempo"
Solen var nådig idag och spred en behaglig värme på uteplatsen,så jag klädde mig ganska tunt.
Efter några kilometer med röven på den sköna Planet X sadeln ändrade jag planen helt då det plötsligt kändes ganska kallt i vinden på den öppna landsvägen.
Smet av asfalten och körde in på gamla beprövade stigar ut mot Svartedalen och dess isiga grusvägar vindskyddade av skogen.
Skulle ju ta det lugnt men då frös jag så det blev fullt spett i princip sista timmen av dom två jag agerade proffscyklist i min lilla värld.
Förvånandsvärt pigg nu...så kroppen kanske har svarat positivt på månader av försiktig träning.

Ska lägga mig på rygg nu, har lagt den där tiden jag orkar lägga på inlägg i den här lilla mongo bloggen.

Puss och kram från farbror Vito