Thursday, April 23, 2009

Pulsad med GpsFick Ebayat hem en Globalsat GH-625M igår,det bara blev så. Tittat på Forerunner 305 och 405 samt Frwd klockorna,men tanken fastnade på Globalen som enligt recensioner skall vara bra förutom mjukvaran och det finns väl säkert nåt annat mjukt som kan fungera om det inte uppfyller mina högt ställda krav .).
Annars börjar Ebay bli tröttsamt, bud på begagnat slutar ofta på en summa som man kan köpa det nytt i nätbutik för, om man orkar Googeligoga en stund vill säga.

Las hjälmen som köptes för några veckor sedan är faktiskt rätt härlig att se på i verkligheten...liksom.
Den sitter inte smäck på som Bell Sweep, eller har någon vidare ventilation,men den är ju jävligt Aero fräck.

Tog ledigt igår och cyklade en 9 mil runda med Pierre ,vi la upp rundan perfekt.
Sido/motvind och backar första 5 milen,sen nerför 4km i 50 blås och sen ut på platten med en saftig medvind rakt upp i röven hela vägen hem.Det är förtjusande härligt att på en rosa cykel ligga på puls runt 100, snacka skit och snitta 40 km/h.

Sunday, April 19, 2009

Kränkt

Fick en gullig Liten Veckokalender av Sandra,där står f.r.o.m V16

Måndag:2 tim Lvg
Tisdag:30 min återhämtning cykel
Onsdag:Löpning 50 min intervall 10+1min
Torsdag:30 min återhämtning löpning
Fredag: 15 km softcykling
Lördag:16 mil 5tim 30 min Lvg Happy hårt
Söndag:7 mil 2tim 30 min Lvg lugnt


Inte en speciellt hård vecka,men jag är riktigt sliten..
Lördagens pass med Happygänget blev övermäktigt och jag blev rejält avhängd och inväntad och avhängd efter 12 mil.Lite kränkande eftersom jag alltid kunnat bita i och hänga på även om benen har brunnit av syra förut.
Fick bli hämtad av min flicka 2 mil hemifrån,och ni som kanske läser här och har väggat någon gång vet hur totalt oförmögen man är till att fungera,man blir lite som på fyllan och vill bara sova.
Skicka i mig en påse godis i bilen på väg hem,fötter och händer var iskalla och jag sluddrade som ett rödspritsfyllo på folköl.Duschade och somnade bums under täcket efter dusch och med två lager kläder på mig..

Härligt..höjt lägsta nivån.
Framöver blir det mycket intervaller och hårdare 2 tim pass på cykeln,jag mår bäst när jag får plåga mig något konstruktivt.

Nu på Lördag kanske det blir Kungsbacka halvmara..87 kg gubbe med en 15 årings själ dundrar över asfalten..framåt.