Saturday, December 13, 2008

Jag är barnsligt förtjust i Gallo Zinfander vinet.
Det är det enda röda som jag tycker är riktigt gott,därför köpte jag en flarra idag till en smarrigt hemgjord "potätgratäng" och blue cheese sås och rödvins sås över fläskfile marinerad i chili.
Flaskan är snart slut och kl är 19.12.
I dag blev det ännu en tur på vägarna med Planet x:en,den har växt in i mig,den känns trygg,den är stabil,behaglig,fulsnygg,praktisk?...gud vad tråkigt gammal man börjar bli!.
I morgon hoppas jag på 1 mils löpning i Fontin skogarna,och precis som med cyklingen i ett lugnt rehab tempo för det känns ännu att kroppen inte vill intervalla eller smiskas för styggt.
Appropå löpning så har det funnits funderingar på att köpa Ice bug skor,men jag ska nog testa annat alternativ för den isiga västkust marken.
Exempelvis..
http://www.marathon.se/news/article.cfm?NewsId=903645
eller varför inte..
http://www.best-grip.se/Shop/Application/Article/pgArtItem.php?iId=16


Så här ser förövrigt mina nya löpkläder utVar i veckan på återbesök hos min Dr,vi snacka lite om stress och ångest och förkylningar,det känns riktigt bra att man träffat någon vitrock som ger en mycket värdighet.
På order av min flickvän fick jag honom att klämma mig på pungen också,har haft lite ömt i toppen på ena nöten och en liten knöl sitter där.Lance cancer tänkte man ju som hälsoångest freak,men han var ganska övertygad om att det var "spermacotele" och bad mig att inte oroa mig.Fast det blir ultraljud koll om någon månad..
Amor fati
Kärleken till ödet.
Så i morgon ska jag vakna lätt rödvins torr i munnen,fridfull och avslappnad.
Koka upp vatten för kamomill teet och sen gå ut på balkongen och med 500 kornigt papper slipa jämn grundfärgen på Sandras ram som skall bli Fluroscent gul.