Saturday, December 6, 2008

Var är vi alla i den här pott pyrrin?
Sömnen bringar mjuka trygga väggar för dom som kan konsten...att sova.
hur där i andetaget andas vi tillsammans?
Och när ska jag krypa närmre och säga att allt blir som förut.
Det förut skrapat av ögat i en förfluten stad..hur förklarar jag vårt lilla medan allt vi byggt upp inför vår lilla familjära storm..
så där plötsligt i ett fotografi
avstannar stelt.
Hur förklara att det historiska är drömmen ,medan du gråter över klädval och färg

om du inte märkt det baby står hela världen i brann

igen och igen och igen

Monday, December 1, 2008

November blues december adagio

Intåget av Dec och eventuell vinterjul stämmning ter sig som åren innan.
Det är tystare och mörkare än oktobers vilda färgspel, man noterar en anmärkningsvärd dvala i folk och natur.Sömngånga och samla mod och kraft för att bryta upp och placera om framåt aprils sorl.
Ska försöka bygga ihop en cykel till Sandra av lite överblivet material,nåt att pendla och softcykla på.Hon behöver röra på sig,det behöver vi alla..ett steg blir att ställa av bilen 1 jan och en tid framöver.
Har haft 2 bilar sista tiden ,men min kära gamla 440 är bortom min reparationshjälp.

Igår blev den såld efter några timmar på blocket..underpris av mig ,2500 kr med vinterdäck och bilen fungerar och kan köras till Jan.
I lördags var jag och några kompisar och tittade på Cyclocross Sm,det var jävligt kallt och inte direkt Benelux stämning ibland dom få som trotsade riktigt Göteborgskt pissväder.Lite halvtrist tillställning kan tänkas om man inte har cykelintresse,och det hade nog varit roligare att rulla runt i det sura gräset själv.Men det var trots allt kul att se Elit gubbarna...vilken styrka dessa tighta gossar besitter!
På kvällen var jag och flickan bjudna av svärfar på julbord i Onsala herrgård,första gången jag träffade honom,trevlig och snäll snubbe.På hemvägen där bak i bilen brottades jag med ett jävla magknip och hade lätt kunnat blåsa av en 30 sek sill och lax brakskit men jag lyckades med svetten rinnande hålla tätt hela vägen hem eftersom man ville ge ett bra intryck....
Lite skönt sliten i kroppen idag,cyklingen rullar på igen, 95% av gångerna på crossen.