Friday, November 6, 2009

Gambrinus

Fridag och Fredag... elakt västkustväder hela dagen,så morgonens cykling blev bara lite över timmen långt,det kändes som underkylt regn föll på gammalt kött som frös.

I går blev dagens första pass sedan Analloppet,fick en föraning om förkylning på måndagen,så jag tog det lugnt och överdosera echichinagard? och vitlök och vilade istället.
Ont i kroppen och lite hosta som förvånande dog ut på Onsdagen,vilket får sägas vara fint snus i gammal mus.
Sprang en 8 km med Dealxtreme lampan gott smäckad på äckligt oskön Cratoni hjälm,det är ett jävla ljus i den lilla lampan..förvånade rådjursögon lyste till överallt utmed den skogskantade vägen jag brukar kubba.

Skulle ju gjort en vandring i morgon,men det kändes redan i veckan att varken jag eller mitt entourage var särskilt intresserade av det,så nu på eftermiddagen var jag inne på bolaget och köpte flyktsoda för att ladda för en bakfylla istället,ta mig en liten dimmresa ikväll tror jag..redan burkat upp 3 öl och en flaska rött har förblött till hälften.Har munnen full med en Tjeckisk öl nu..Gambrinus...fint namn men den smakar ihåligt.

Ska ta med mig min gumma ut på en afterwork i Göteborg sen,hon kör och jag håller låda..hur fan står hon uuutt!.)
Det blir nog en temporam av okänt märke och en billigare Tacx trainer jag kommer finlira formen med inför nästa år..snålat undan några kronor på den undermåliga postlönen.
Fast några kronor kommer att gå till styrledsbyte på bägge sidorna av en Renault Laguna -05 som rullat 5400 mil..bra kvalitet där!
Kände ett saftigt glapp när vinterhjulen åkte på,och bara en sån sak är nog för att jag ska öppna en ny och bucklad burk kolsyrat mäsk..

"If somethings wrong..id like to put a little fixing on it"

Sunday, November 1, 2009

Finalloppet

Så nu 30 tim efter loppet börjar benen kännas lite mindre stela och värkfyllda,fick icke tidigare upplevd värk inatt,nåt i stil med så där ont det gör när man går ut i iskallt vatten.

Tiden blev 1.23.21 och det känns väl rätt ok även om jag faktiskt är självgod och trodde på runt 1.20.
Det var trångt dom första 3 km och det gick lite långsamt i kön(5.30/km),sträckte ut och kubbade på riktigt bra därefter tills 10-11 km då några killometer skulle averkas i hyfsad terräng med stigning,sänkte tempot och tänkte spara mig tills det släta löparspåret kom igen.
Tyvärr blev det ingen hastighetsökning att tala om,och vid 16 km var jag rejält körd.
Trodde nästan jag skulle få stanna och gå en bit för att hämta syre till musklerna,men jag hade väl nåt som iaf liknade löpsteg ända in i mål.

Kul grej så här på hösten med lite springlopp,nästan så man blir sugen på att köra på lite hårdare med joggingskorna,men cyklingen är bra mycket roligare åt alla håll.

Skall springa Sylvesterloppet på Nyårsafton,så det får bli lite mer löpning i början av December.

Denna veckan ska Crossen fram för mysiga kvällsturer bakom lampskenet.

Nästa helg blir det höstvandring med snygga killar,start 8.00 i Svartedalen med ståballar och fickpluntor i högsta hugg.
Målgång hemma hos mig för grill och öl tills man däckar naken med fisringen runt långfingret.