Thursday, January 8, 2009

Good shit....Livet är intressantare med is på asfalten


Oj ..cykling 3 dagar i rad,nästan så man tror är på gång igen,nästan så man saknar lite lopp,nästan så man får ett rejält uppsving i hela ens varelse.
Det hade snöat igår och var några plusgrader i luften och flickan ville cykla till sin häst.Hon tyckte efter en liten stund att det var idiotiskt att cykla och motvinden tillsammans med dagens dåliga humör gjorde väl resan jobbig för henne,och jag gjorde väl inte saken bättre genom att säga att den här sträckan cyklar gamla kärringar utan att klaga :O

Det finns mycket idiotiskt här i världen,men jag tycker inte cykling i 5 cm snö är det.

Drog iväg själv på eftermiddagen och det blev 1.5 tim med ganska bra tryck på mestadels härligt snabba frusna stigar.
Jag tänkte mest på bra skit, cykelsaker som har haft hållbarhet och gjort sin tilltänkta nytta.
Ultegra navade hjul med cxp fälg..högtryckstvättade ofta
En Manitou Skareb som alltid funkat/funkar utan service
Shimano Mt 50 skorna
och softshell jackan för 250 spänn från Ullareds helvetet...

Sen idag damp årets första paket med cykelgrejor ner..prylar,saker,ting.Poison bikes hette visst butiken och jag ger den 4 slaka penisar i betyg för den långa leverans tiden och ingen info om att grejer inte fanns,men jävligt trevligt att dom skickade med en fälg extra :).
Kanske skulle bygga sig ett par disc hjul till Uncle crossen....

Tuesday, January 6, 2009

Ensam cykling

Smet iväg ensam idag på min röda tråkiga Uncle cross. Styrde kosan mot Hisingen medan Anthony Johnson sjöng nåt om att "jag är hans syster" och som vanligt på gamla E6:an mot Angereds bron fick man en försmak av motvinden i ansiktet som väntade längre fram när man skall ut mot Torslanda.Riktig sidovind är kul..disc hjul fram och bak är ett säkert asflabb vid viss vindstyrka.
Kringelikrokade mig runt på vägar och tänkte på 70-tal och 80-tal..Stora Holms motocrossbana där jag som liten tjock 10 åring fann förkärleken för 2 hjulat.Lillhagens mentalsjukhus där halvbrosan hämtades och lämnades och hämtades många gånger om,allting bakom väggarna där inne var vitt och 70- tals oranget och inrökt.
Armerat glas emot den övriga världen....
Jag tog bara ett kort med mobilen idag eftersom musiken strömmade säkert ur innerfickan och jag hade startat något Gps tjohejsan som senare visade sig inte funka alls och det kändes ju lite unkfitta.

Kanske världens kortaste färjeöverfart, om man inte räknar med den över till Lyrön på OrustIdag var det varmt väder..gubbcykling de luxe..mind cleaning och tungt..vikten ligger stadigt runt 95 kg så man är ju ingen bergsget direkt,men det skiter jag i :)

dist : 41 km
tid : nära 2 tim
snitt : 21.1 km/h
max : 43 km/h
Höjdm : 280 m
temp : 3+

Ledig Ons-Tors så jag slipper sitta ensam i lastbilen hela 2 vardagar, ska nog ut och rulla i morgon med om inte nu Influensan kommer eftersom den går i huset..

Sunday, January 4, 2009

Kallt och is

Isfritt är havet :)


Idag var en skön dag, sov ända till 10.00 och jag sov riktigt gott dom där 11 tim det blev.
Magen förde ett morrande när jag satte mig vid köksbordet,dock inte direkt av hunger utan snarare därför jag fyllde den excessivt igår då det blev Buffe på den gamla kina krogen Bamboo i Göttlaborg.Man plockar vad man vill ha häller på någon sås och en snubbe med två spackelspadar steker upp det på några minuter,det är väl egentligen ganska smaklöst eftersom jag tycker om Asiatisk mat som sparkar loss en rejäl hetta i munnen men ibland tar jag kvantitet före kvalitet.
Alltså var jag laddad med energi inför dagens tur på cykel,2 ägg och en banan och sen iväg i den torra bitande kylan.

Välklädd fet 37 åring som ska ut och bränna fett


2 jävligt kåta killar som vill cykla med en annan kåt kille är ett gangbangIsprinsessor sladdar på mycket fin 10-15 cm fet is
En gul Robert utmed frusen sjöstigEn svart Jonas som precis luftat lökenLite menlös fakta ifrån min hightech Ciclo efter äkta soft gubbcykling

dist: 35 km
snitt: 15.5 km/h
max: 34 km/h
tid: 2.13 tim
höjdmeter: 326 m
maxlutning uppför: 24%
temp: -5

Tack grabbar!

Nu ska jag leta efter gratis Gps program till mobilen och massera mina delta muskler med högerfoten