Thursday, July 25, 2013

Semester och Vsm och virus

Snart 2 veckor av ledighet avverkade, så fort" som vi säger, ett ögonblick i universiums evighet.

Ute med segelbåt igår och där var första riktiga sommarkänslan, Sandra och svärmor med Johan och en tur runt Dyrön till fots och med båt.
Rekommenderas..Och cyklingen...?
Jo då, det har rullat på.
Xc lopp i Mariestad för några helger sedan,ett knepigt lopp blev det dock på en kul och platt, sten/rotig bana.
Hojen strulade och strulade slutligen så jag fick bryta, men känslan ifrån 30 min och framåt till brytningen av lopp 60 min blev ändå riktigt positiv...svinkul! och tekniken på hojen börjar komma igen.

Och så Ringenloppet förra lördagen, jävligt platt, lite vind och halvbra ben (sliten ).
Johan Lomander och jag och äntligen kunde Marcus Larsson vara med efter en säsong som började fint med Hammarö, men sen blev lite spolierad av problem med pumpen.
Vi ryckte och drog lite alla 3 och mr Larsson kom med i en utbrytning som slutligen höll in i mål och han fick en 3:e plats i seniorklassen med hem ..kalas! :)

(Dans till prispall)

Och så nu denna vecka, lite laddning inför helgens Veteran sm drabbningar i Ystad.
Formen har hållt i sig fint, och jag lyckades faktiskt efter 3 långa år knäcka min testrundas ständiga 42 snitt(42,9 som bäst innan).
Detta lovade ju naturligtvis gott inför fredagens tempo och lördagens parlek med farbror GoVest G...Men efter den här fantastiska rundan med ett gott gäng cykelvänner vaknade jag upp och mådde igår och mår idag inget vidare.En hyfsat hård sommarförkylning har belägrat mitt kött,som jag försöker attackera brutalt med div häxkurer,
det ser dock mörkt ut..
Lipar ändå inte ihjäl mig, det har varit en fin cykelsäsong hitills och det har liksom blivit några veteran sm sen jag började cykla ..
Kommer dock åka ner och rulla ut på både tempo och partempo, förhoppningsvis tillräckligt kry på partempo för att kunna ge Marcus L och Lunkan en match ihop med compadre Gabriel (annars får han dra iväg själv en bit efter start och köra inofficiellt solo TT).

Semester i Skåneland hur som helst och först och främst hälsan i den här åldrande men någorlunda tighta gubbkroppen.