Saturday, October 31, 2009

Jag vill bajsa nu!

2.5 tim till skön plåga och det enda som oroar mig nu är att ett riktigt stort lass brunt ligger fastjammat i rörsystemet:(

Säkert 3-5 hekto som jag kan behöva bli av med för att lätta mig .

83 kg som ska runt 18.8km i hets.

Ska upprepa mantrat "jag är lätt..jag är lätt, från och med nu till målgång.

Friday, October 30, 2009

Fredag morgon ,skrapa bilrutorkallt och vintermörkt.
Igår kväll på inavelsön Tjörn var det 3.e gången på 2 år jag nästan gjorde mig olycklig.Tonåringar som går på vägkanten,svartklädda,mötande trafik som dödar sikten,inga reflexer,90 väg utan någon väggren.Fick väjt undan FM 9:an i sista sek...Koka av ilska,jävla -2000 tals lobotomerade ungdomar..på andra sidan vägen finns en fin gång och cykelbana..suck!
Reflexer eller lampor på för helvete!
Gärna blinkande sköna röda lampor,det är överlägset bäst om man vill synas.

Dags för Finalloppet imorgon...
Lite värk i benen,men annars har vilan igår gjort gott.
Dödade det onda på baksidan höger knä i onsdags med 7 km lätt jogg ,neoprenknäskydd och sån där actylsalicid salva samt bendopp i den iskalla och illaluktande dammen i Fontin.
Siktar på 1.25 och en flaska rött på kvällen.

Sunday, October 25, 2009

Svensk hösthelg blir vardag

Så var då ännu en helg lagd åt historien,och så är ju också varje sekund en resa igenom historien.Läste någonstans att vi människor är ca en halv sekund efter i vår perception av det egentliga skeendet,jag gissar att om man dricker 2 liter vin är man ca 2 sek efter...är väl därför man har en tendens att ibland gula ner sig på fyllan.

Läste också nyligen i en några år gammal Illustrerad Vetenskap att svarta hål inte bara är ett jättestort sugande anus,utan troligtvis något slags spektrum.Jag antar att all universiell information sugs in och krystas ut likt en enorm platt skiva runt det svarta som därmed inte är ett intet.
Hur som helst trodde dom att informationen på en kvadratcentimeter yta där ute runt hålet har mer information än en centiljoner hårddiskar på jorden.


Löpningen har rullat på och cyklarna har i princip stått still ett tag.
Pendlar ibland 5 km sträckan till jobbet,fast jag åker oftare bil dit och går hem..eller bil dit och hem ..liksom

4st 1 km intervaller i torsdags blev lite som ett test.. mellan 3.45 och 3.50 är väl inte snabbt,men jag har aldrig varit någon sprinter typ heller.

I går blev det 15 km terräng i ruggigt väder och mycket lera uppe på Vättlefjället,funderade först på om jag är lite koko som ger sig ut en söndag i pissväder när man kunde legat gott i soffan och tallat på ballen istället,men det var rätt skönt även om jag kände mig tung och stel.

Vila och 6 km uppmjukande gång idag,som jag kanske kryddar med ett avslappnande kvällsronk...

Här är lite fantastiska bilder ifrån just en sån där uppmjukande kvällsgång utan ronk..