Saturday, February 13, 2010

Intern vajerdragning från helvetet

Efter 3 dagar i vilotillstånd pga av lättare ebola infektion satte jag mig igår på trainern för ett 40 min TT. Efter 10 min upphettning tryckte jag på motstånd 350w.
Stannade till och trampade baklänges i 1 min efter 30 min och höjde till 360w och sen 380w och sen 390w och sen sista minuten gick det inte att trampa med mer än 50 kadens...jaa dessa wattantal.
Pulsen toppnoterades till 181,vilket torde vara några slag ifrån mitt max nu för tiden.

Ett härligt smärtpass blev det dom sista 10 min och kroppen återhämtade sig fort efter dusch och mat, vilket tyder på att man ska vila på rygg och inte göra nåt några dagar då och då.

I morse ner till gymmet i en intensiv 45 min svettning,körde många reps och kort vila emellan set för att få upp pumpet framför spegeln,fast det var inte mycket att se eftersom dom spinkiga åderbråcksbenen var inbäddade i ett par ner-saggade gråa mysbyxor av långbent modell.

Hem och vila och äta spragetti samt pilla med fultempocykeln...Kl 15.00 ut i kylan och blåsten för tunt klädd naturligtvis,men eftersom det var löpning idag så gick det bra i skogen och i medvind men fy fasiken vad nordanvinden bet i ansiktet som motvind.Frös bla om underläppen och knäna och vänstra testikeln eftersom den hänger längre ner än den högra gottepåsen.

Det blev trots kylan ett magnifikt skönt pass på 17km och runt 1 och en halv timme.
Jag kommer antagligen ha väldigt stela ben imorgon eftersom det här var första springet på över en månad...

Har nu på kvällen ätit Tortillas och druckit en god kall Starobrno och därimellan under 4-5 timmar och med viss hjälp av Sandra försökt dra om vajerhöljerna i ramen.
Hittade en video på Youtube där en snubbe visar handhavandet vid återkabling av en Ridley Noah.Fy fan vilket pillgöra och enerverande bajshelvete det visat sig vara .
Trodde jag lyckats men jag gav upp för 20 min sen och gick ut på trappan och släppte av en riktigt blöt och trumpetande brakskit österut..

Tänk om dom hade gjort rätt ifrån början,då hade inte jag behövt slösa tid på det utan istället suttit vid datorn och surfat på Ebay...

Tuesday, February 9, 2010

Kittlingar i halsen blir vilovecka

Hade tänkt mig en riktig bryta ner vecka nu,efter gårdagens gym var det planerat att köra tunga 8:or på trainer ikväll.
Men det har kittlat i halsen hela natten som om en arme av myror har rave party där nere i det köttiga mörkret.Hostat och känt mig trött..snyfta puttiluttan mig.
7 september var jag virussjuk sist,men om jag känner efter så tror jag att det kanske bara blir en lätt släng den här gången,echinagarda och vitlöka ihjäl både virus och mage...

Testade 250 kg i benpressen igår,det blev 5 ggr och det känns stabilare än dom där 230 kg jag kört på innan så det börjar ta sig.

Börjat snorta kreatin också,det kanske gör så att vågen visar mer ,men också kanske gör så att man orkar pumpa lite mer på trainer och gym.
Uppladdning av detta kroppsegna ämne ska enligt vad jag läst vara onödigt.Snorta 3g 1 tim innan träning och en snort direkt efter och den sista en timma efter den föregånde sista...

Alla delar för att smiska och bonka ihop en trainer duglig tempocykel ligger i hörnet här brevid,men jag har konstigt nog inte varit sugen på att börja meka,det är liksom roligare att träna än att bygga cykel för tillfället.
Fast jag pillade lite igår,skruvade dit vevlager och skulle klinga partiet men bultarna varde för korta.
Det blir linda kork och fästa broms och växelreglage på styret som jag trodde hade intern vajerdragning om en stund.Ska bara skriva klart här och dricka vatten med E-blomma och stretcha ben och övrig röv.