Sunday, October 11, 2009

Lyssnar på Jefferson Airplane och mörkret har omringat huset utanför,liksom smugit på utan att man märkt något..
Har tvättat löparskorna efter dagens jag är fetkänsla under 11km skog och asfaltsjogging.
Bryggt kaffe och diskat och torkat bort sommarens sista fluga utsmetad på väggen vid köksbordet.
Funderat på döden och medelålderskriser och 29er ramar medan sprickorna i det kaklade badrummet har samlat skit..
Vi är inte dåliga vi,som orkar streta emot och andas girigt och finner glädje i detta lilla..five to one ..one in five ..no one here gets out alive.

Besökte tandläkaren för första gången på 15 år i måndags efter som det var ett stort hål i en kindtand som samlade rester av alla goda nötter jag tuggar.
Det var riktigt skönt att få borrat bort skiten och rensat rent det sargade köttet,höll på att somna medan den söta tandläkerskan jobbade,mest för att jag var jävligt trött..
1050 kr för nästan 1 tim munjobb är billigt om man sätter det i proportion till dom 80kr det kostar att ringa in ett nytt recept.

I morse tittade vi på filmen Knowing.. jag gillade den faktiskt och den har hängt med i tanken under dagen.

Det har blivit en hel del filmtittande sista tiden,det finns som alltid mycket skit med några guldklimpar i.

Milk som handlar om Harvey Milk,den förste öppet homosexuella politiker som lyckades ta sig in i representant huset var en mycket bra rulle,delvis tack vare en av vår tids största skådisar Sean Penn.

oh well...

Sovmorgon måndag morgon vilket ju är imorgon.
Tydligen ska Posten logistik lägga ner vår lilla dip här i Kungälv och shippa ihop oss i ny lokal på Exportgatan med övriga Göteborg.

Jag är sjukt trött på hela posten efter 11 år och tycker helt personligen att mycket av personalpolitik och övriga velerier har börjat stinka ruttet bajs.
Men det är väl inte mycket att gnälla över när man inte fått tummen ur och sökt nytt eller gjort något framsteg i tankegångarna över att plugga ..

Fan...man kanske skulle börja köra taxi.