Thursday, July 9, 2009

Cykelmongomekaniker

Var nere i källaren i morse och letade efter sadelstolpshimset,jag är en mästare på att förlägga grejor och det där jädrans shimset är väck,har finkammat överallt.
När jag kom ur källaren stod Flygfrakt där på gården med pryttlarna från Duskland,Ups kan det där med Globala leveranser :)

.Hela dagen har gått åt till att sätta ihop hojen,fast jag gissar på att tidsfördelningen ser ut ungefär... 2 tim mekning/2 tim leta efter verktyg/1 tim leta efter gamla prylar. 3 tim leta och förlägga verktyg, tror jag börjar bli lätt igenbarnad,eller så behöver jag kanske ha lite mer ordning och reda runt omkring mig.).
När jag skulle lossa olivmutter för att kapa slang,klämde jag lillfingret sådär jädrans gott att jag fick gå in och lägga mig på köksgolvet med blodet rinnande nerför handen,smärtan i kombination med blodvite gjorde att jag höll på att svimma eftersom jag är en "blödig" bebiskille ...

Fick iaf ihop skiten och tog mig en tur med Robert och Pelle för en stund sedan.Det blev en liten söt runda eftersom det var som att stå i duschen och cykla emellanåt.

Får se om det blir start på Mörksuggan,det blir nog i fållan längst bak isf ..jag är ju en motionärscyklist.

Tuesday, July 7, 2009

Sommarform och jag är bäst.Fy fan! man är het nu alltså... 81.5 kg(+/- 0.5 kg) gubbe på vågen varje morgon med obligatoriskt dragen handbroms i kalsongerna. 105 kg var jag uppe i för ett år sedan,trasig i psyket och kroppen.Jag låg i sängen i 3 veckor under förra årets semester,gick i ide under tyg och dun medan solen sket ljus utanför sovrummets värld. Trots att jag är svensk så tycker jag att jag är bra på att resa mig,viljan har det aldrig varit något fel på,det är väl mer det där behovet av att överdriva som har ställt till det.

Nåväl,är inne på 3.e semester veckan och det har varit ett stort kalas av livsglädje där vädret väl har gjort sitt till "the bliss ".

I onsdags drog jag och min vän Nicke upp till Jotunheimen för tältsovning och vandring,racer tog vi med utifall vi skulle bli sugna på Lilla Jotunheimen runt som gick dagen efter the big one(lördag).Suget försvann dock eftersom vi omgående körde på rätt hårt med löp/vandring och cykling.Man får en hemsk träningsvärk av nerförslöpning,som i mitt fall brukar leda till ont i höger knä. Otroligt vackert är vårt grannland,och att få komma upp på riktiga berg 58 mil ifrån Gotteborg känns nästan lyxigt.Enda smolket i bägaren är väl det vansinniga prisläget i Norge i samband med svenska kronans nuvarande värde.Nicke drar upp en guldfiskGlitterting

Nu till helgen blir det antagligen upp till Dalarna med min gamla far och mor( utan min älskling som skall åka till Katrineholm på hästkurs ).Gillersklacken på fredag med målet Mörksuggan på söndag. Det har tagit tid att få tummen ur och beställa grejor till Mtb hojpan,men nu är skivbromsar och småplock på väg ifrån dom stabila Actionsports.de , förutom det här som ligger och väntar på ett isislager44/29 ska bli kul att testa...
Nu skall jag tömma mitt glas av vitt vin och hälla upp ett nytt emedan åskan mullrar på avstånd och solen ritar skugga på uteplatsen...ikväll blir det grill och salongsberusning!