Saturday, December 24, 2011

2 julklappar till mig själv och mitt jag

Inte illa att få till 90 min racer nu på Julaftonsmorgonen i några plus och med fin guldgul sol...Tack för det och för sufferfest julklappen Magnus S :)

Till mig själv har jag nu köpt
Rotaz 24 hole 66 gram ..
275 spänn är lagom för en lågbudgetgubbe.Och gjort nästan klart för start och 26 mil belgiskt lidande dagen innan dom stora grabbarna.

Gammelfar vill åka med och uppleva Benelux "en sista gång" som han så milt uttryckte det.Nu doppar jag näsan i äckligt julkaffe och önskar alla härliga cyklister och läsare av denna fantastiska blogg en God fet Jul !

Thursday, December 22, 2011

3,8 cm profiler

Kan ju inte hålla fingrarna ifrån att trycka på BUY när jag är inne på ebay,så det blev ett spontanköp av kinakarbonklassikern 38mm tuber.
Hålla budget och ändå få bra grejer är rätt väg för mig,om dessa nu är lika ok som de 50mm jag utnyttjat under säsongen.

52 st Sapim cx ray i rätt längder och nåt framnav kvar,sen bygger vi hjulpar nr 2 här ute i Kareby.I övrigt är allt övrigt stabilt.
Nypigt upp nåt kilo i underhudsfett efter sista Cx racet,men det råder man bot på med mindre kolhydrater samt långt mellan måltiderna och att vara ständigt erotiskt på helspänn...

Monday, December 19, 2011

Powertap

Treetoutsandsevenhundra crones for över till Amerikat lördag kväll efter grill och lite för mycket öl i mitt dåliga alkoholsinne.
Dags att börja watta fucka på riktigt.Sapim cx ray ekrar och troligen 50mm tubfälg och kanske disc-covers så man kan tempowatta också.