Thursday, January 7, 2010

Trainerpsykos

Smällde upp Tacx Flowen på svettmattan igår vid 10 tiden,utanför snöade och blåste det styggt medan tempmätaren visade -11...

Siktade försiktigt på 2 timmars malande och hoppades undvika tankar på meningslöshet.
Efter 80 min var jag rejält uttråkad och det blev väl inte bättre av att jag började få känning av soppatorsk.

Klev av för att lufta röven och blandade till asparatamsötad flädersaft och tryckte i mig 50g vitlökssmör ,la av en brakskit som fick rutorna att skallra och sen upp på sadeln igen lite piggare och ganska nöjd med att jag inte sket ner mig.

Sen flöt det på och klockan tickade fort trots att jag inte hade någon tv eller musik stimulans.

Klev av sista gången efter 2 tim fyrtio.
Jag får göra ett nytt försök mot 3 tim trainer vid ett senare tillfälle.

Blev rejält sliten och somnade bums efter dusch och mat.

5 km t/r promenad på kvällen till gamle pappsen som dagen till ära firade sin 80`e vinter på den här planeten.

Åt pasta och tårta så jag gick till sängs fetare än jag steg upp.

70 min på trainer helvetet blev det idag,6 st 4min i 90 kadens följt av 10 st spinups så jag höll på att flyga av cykeln.
Kände mig smidig som en japansk fettobrottare när kadensen gick över 150.

I morgon blir det gym 1 tim innan jag kliver in i den gula bilen med funderingar på om man behöver ta en vilovecka och en helg med några vackra öl.

Tuesday, January 5, 2010

8 gånger 5

Om man inte ligger 2 meter under och rapar blålera eller inte är komatiserad,kan väl knappast den här kylan ha ungått någon..."Brrp fy fan vad kallt" muttras det överallt medan vindar från Sibirien sveper ner över Sverige och dess framsida västkusten.

11-12 minus från kl ca 15.00 idag och en frisk vind kombinerat med den fuktiga luften gjorde att iaf jag frös rätt igenom märg och ben.

Cykla i dessa grader är inte ens att tänka på,och jag som behöver ett distanspass imorgon....

Någon gång ska man ha cyklat 3 tim trainer..en gång är ingen gång....

Får se hur mentalt balanserad man känner sig imorgon,vid balans åker skorna på för 3 tim jogging,borde bli fint tungt om det enligt prognoser faller 30 cm snö.

Körde ett fint trainertugg igår... 8 min*5st på 50 kadens,det gör att benen känns svullna och vissa ådror på låren blir stora och det är ju rätt fräckt.

370 w på den första och sen 360 och sen sket jag i att kolla den där watten och höll ena ögat på kadensen och det andra på tv´n istället där jag rullade lite gamla Pantera videos medan det tredje ögat såg mörker ovanför sadeln.

1 tim gym har det blivit idag,knäböj och benpress och magge samt korsrygg.

Börjar sakta men säkert få lite stabilitet i övningarna,är dock för jävla klen än....får äta mer spenat och inte onanera på några dagar innan nästa pass.