Saturday, August 30, 2008

God morgon

Tänker så här på morgonen att September egentligen är bästa månaden på året.
Har det varit som i år en ganska bra sommar med lite rötmånads känslor sveper `pre hösten in med fina färger på faunan och en svalkande friskhet samtidigt som måste göra saker pga av fint väder ångest lägger sig.
I dag är det blå himmel och härlig morgondagg och i morgon kan man förhoppningsvis lägga till historien en skön cykeltur med goda vänner och lös avföring efter intagande av kräftor och diverse såser.
Hård i magen och hårdare i psyket(yes im back :)
Börjar väl inse att jag helt enkelt tränade fel och stressade och sov dåligt,vilket resulterade i att kroppen sa till psyket eller tvärtom.
Min vila en gång i månaden bestod av 48 tim fylla på vitt vin...ingelltigent återhämtning .

Ska sälja av freeride hojen och bygga mig nåt allmountain hardtail sexigt, Pace 303 ram eller Santa Cruz Chameleon eller ? Skulle iaf vilja ha nåt som håller för gubb hoppning.
Syrrans grabb och hans dirt kompisar har fått lite mark av kommunen i Stenungsund och som det verkar obegränsat med lastbils dumpning av jord på plätten som ligger helt perfekt, riktigt kul ...grabbarna har skyfflat och svettats och det börjar bli riktigt najs.. Tänkte åka dit till våren och visa dom en 360 flip svitch semi gay grab....