Saturday, December 27, 2008

Mobiltelefoner cykling och julJag har aldrig direkt firat jul,det har liksom inte ingått att överäta fet mat och sen dela ut presenter till varandra medan den där kalle och hans andra tecknade vänner skall tittas på tv. I år var det annorlunda eftersom den skulle firas hemma hos "svärmor"(åren innan var det vanligt att man gick på sponken direkt på julmorgonen och sedan vaknade upp på Annandagen... Hade inte köpt några presenter,men fick vara med på en till just "svärmor",och på julaftons morgon drog jag in Sandra i bilen och åkte ner till Mediamarkt där hon fick välja ut en mobil som julklapp. Hon har bra smak och tog en Ericsson w760i. Blev lite full på julafton kvällen :) , men inte så farligt eftersom jag orkade med en liten cykling på Annandagen .). Blev själv sugen på en ny mobil efter att jag lekt med Sandras hela Juldagen ,så igår drog jag ner till samma butik och efter lite beslutsångest blev det en Ericsson c905... Trevlig pryl, får väl bara undersöka och testa den lite närmre eftersom jag tror kameran kräver lite känsla med inställningarna,men vad fan vet jag som amatör fotograf. Idag blev det en tur i den bitska fuktiga kylan med min gode vän Jonas. Det skulle bli "lillklinga" cykling i soft tempo, men jag tyckte Jonas tryckte på som en kåt bullterrier emellanåt...är lite spak i benen nu i alla fall. Det blev lite bilder med den nya prylen.

FilmÅterhämtningsdryck

Monday, December 22, 2008

Hängpung

Jepp!
Mer pung än lekamen.
Men lika glad för det är jag,inlindad i min egen sakrala självgodhet.
Idag gjorde jag ultraljud koll på den där pungen,denna ohyggligt håriga fula utväxten under vackert istapps? formad penis :).
Naturligtvis var jag grymt nervös för vad den ungdomliga läkaren med pipskägg skulle säga eftersom han såg bekymrad ut där framför skärmen,svetten rann av mig(ogillar skarpt sjukhusmiljöer när jag själv ligger där på en brits ,rädd och hjälplös som en skär ölfet bebis)och jag tyckte det droppa stjärtsvett ner på golvet,men det var naturligtvis inbillning.
Slutsatsen efter undersökningen blev typ..."svullen bitestikel,inflammatorisk process..bla bla...
- Så det är inte cancer iaf ?
"nej nej...

Puh!

Jag är dålig på att vara sjuk,jag är bra på att ta smärta,men den här stora killen blir riktigt fjantig av tex minsta förkylning.
Dom sista veckorna har fasiken minst 30% av folk jag träffat varit förkylda,eller iaf 28% har hostat och klagat med en "snubig" stämma, och förkyld vill man ju inte bli själv igen..

4 tim ensamcykling uppdelat under denna lör/söndagen var som vanligt lisa för själen,man glömmer vardagens mara och kan fokusera på nuet..Härligt!. trodde aldrig jag skulle tycka om något så enkelt så mycket.

Har lackat cykelram också,man är ju en riktig sprutare och i nollgradig värme med hårtork kan ju inte resultatet bli annat än lysande .).

Ramen fick bli grundfärgsgrå och väldigt lite fluor gul eftersom den gula färgen var väldigt tunn..