Saturday, November 1, 2008

Gnällig på vin

Fuck...

Åkte ju på en hyfsad förkylning för några veckor sedan,ingen feber och blev hyfsat fort fräsch fast det har varit lite tätt i bihålerna.
Efter Tisdagens cykling i kvällskylan med min gode vän Jonas ville väl den gamla kokain snoken inte ställa upp mer.
Ont i panna och öga och några tänder ... känns som jag har värsta immunbristen eller näscancer eller hiv.
Näscancer är hyfsat ovanligt,och är man under pensionsålder väldigt ovanligt.
Immunbrist ska man få undersökt efter vissa kriterier ..ex 4 st bakteriellt antibiotika krävande infektioner under ett år om det inte som vid tex bihåleinflammation föreligger något lokalt avikande problem som polyper.
Käkade en kur i somras,men det var väl mer en dum egenartad medicinering på segt virus och är det virus ska man äta virushämmare..tamiflu for me and you.
Hiv testad negativt förra hösten,och numera är man stadgad och säkert nästan gift så den skiten ska man väl förhoppningsvis slippa checka någon mer gång pga sexuell aktivitets orientering.
Säkert nämnt att jag är hypokondriker också och kliniskt omogen.

Fuck...

Jag vill ut och cykla...

inte dricka vin
i fläckiga kalsonger(eller ur) framför en tv eller dator eller en bokhylla på alla fyra bakifrån med en kaktus inborrad i röven eftersom det kliar just där...framför något.

Det skulle varit käk och några öl med min broder utan blodsband Lennart idag, men var risig i morse så jag och Sandra förmiddags rullade till Torp köpcentra och kolla förlovningsringar,leta cykeljacka,köpte Nokian w106 till crossen på Jula och checka hästprylar innan vi åkte hem och däckade i sängen ..tillsammans och risiga av förkylning.
Mådde bättre när jag vaknade för en stund sedan och kina mat och två öl blev en flarra vitt ännu en stund senare och jävlar vad fint man mår när den här raden skrivs.

Jorden spinner runt mig och just jag är mitten av allt varhän än det övriga vi är.

Erövra halva sig själv och skicka loss en spark bakifrån.. :)

Its great to be straight and to be alive.