Monday, March 2, 2009

Home

I går gled man av hal asfalt och mycket snö ungefär någonstans efter Sunne,vägarna var väldigt hala runt Malung och det är man ju inte van vid som JötteBÖrGare!Snötäcket var väl borta efter Dalsland och brunhet tog över det vita om man säger så.
Sälen var trevligt säger jag som förstagångsbesökare och trots att jag inte stått på skidor sen Vail -98 gick det bra om än stelt.Min vän Niklas lura ner mig för Väggen backen som var brant nog och med is på det ,men på något sätt lyckades jag komma ner i ganska god stil hela 2 ggr innan suget efter öl och kylan sa ifrån.
Lammet och Grisen resturangen som min kära flickvän så gärna ville gå på var väl lite av en besvikelse för oss båda,jag tyckte lokalerna var tråkiga och maten var väl inte mer än god eftersom det innan snackades om fantastiskt ifrån div håll.Såg Henrik Schyffert med anhag,han var riktigt bladig och såg lite rolig ut,kändisspoting är ju alltid kul..kanske.Bäst och njutningsfullast var längdskidor på Lördagen, speciellt om man åker med en kompis som tycker öl är gott och inte har för bråttom.
Aldrig stått på ett par innan,så tekniken behöver nog finslipas i 10 år,men det var jobbigt och kul med träningsvärk på ställen jag aldrig tidigare haft trots det lugna tempot.

Hemma ledig idag och jobbar med ångesten inför morgondagens trista paketutkörning på Tjörn.

Blev en tur i 1+ och blöt snö med min fina cykel förut och nästa gång kanske till våren ska cykeln med upp på fjället...det är ju ändå roligast på två hjul.