Sunday, March 21, 2010

Scrotum blues

Snön börjar försvinna och solen värmer äntligen som den ska göra när det är vår.
Cyklade idag vårklädd med 2 långärmade tröjor och Biltemas fantastiska arbetshandskar och dom slitna vintertightsen utan långfilsingar under.

Nu sliten med värk i benen och härligt eftersvettandes och med ömt scrotum efter ett pass trainer i aerobrygga under veckan.
För att fylla på dosen av behagligt lidande tog jag mig en snus alldeles nyss, för att direkt efter plocka ut linserna med snuskladdiga snuskiga fingrar...

5 timmar utecykel under helgen känns helt finemang,fast jag skulle kört 2 tim igår och 3 idag istället för 2.5 tim bägge dagarna.

Igår var jag sjukligt irriterad på allt när jag cyklade bort mot Bohus och backarna där...trött på bilar,rödljus,tunga dubbdäck,tung cyclocross,tung gubbe jag,folk i bredd överallt feta,smala,bruna ,röda och vita.Alla såg så jävla nöjda ut i solen,som om dom vunnit på lotto och fått en enkelbiljett till gud någonstans lovad framöver.

Efter första backintervallen 1 km och 4 minuter senare skrattade jag för mig själv medan jag kippade efter andan och tänkte...5 till din sura gnälliga runkgubbe..

Och det blev 5 till och sen 6 till i 20% backen lite längre bort och slutligen försökte jag mig på en till upp till Surtesjön och jag kom upp och jag mådde lite illa och jag cyklade en omväg hemåt i lugn fin takt för att smälta bort lite underhudsfett, inte speciellt irriterad,förutom lite irritation över min tidigare erektion på hela situationen vilket bla resulterade i att jag lyckades knäcka växelreglagemekanismen till vänster med mina våldsamt starka snuskiga fingrar.
Plockade isär Sti-reglaget när jag kom hem och det blev ju rätt mycket delar till slut,som jag la in en påse och slängde under sängen där min rosa Giant ram förresten ligger och väntar med ett bud på 3000 kr.
Hittade det trasiga men lagade inte ett skit ,liksom!Det är dags att denna vecka få den berömda tummarna ur röven och fixa licens,ringa Aktivitus,byta olja på bilen,vila några dagar,hitta ett disc-hjul i rätt prisklass..och kanske slå till på den här.
Ibland är det jobbigare att fixa disken,gå upp och pissa mitt i natten,eller ringa ett samtal ,än att hoppa upp på cykeln och trampa sig fördärvad under 3 tim i bitande kyla.

2 comments:

Tobbe Arnesson said...

Så sant så, den där slutklämmen.

Fint klotter i reglaget. :D

Kan känna igen mig i att vara grinig på hela världen, men bara några tramptag senare är man som i ett lyckorus. Cykling är underbart, eller ja, endorfiner är underbart! :D

Johan Mölleborn said...

+1 på det Tobbe skrev.
Vad fint det är när man lägger på en extraintervall bara för att jävlas med sig själv.
/J