Thursday, January 28, 2010

Front squat

Fick till en ledig dag denna torsdag, det kändes igår som en sovmorgon idag var kroppen i stort behov av..Tack Stefan S :)

1 tim gym igår med bla 15*4 försiktiga front squats,dom tog gott på framsidan trots 65 kg stång,men fick ont i axlarna..snyft!

Vågar inte smäcka på för tungt med fria vikter,knäböj med för mycket på stången och slarvigt utfört kan nog ställa till det både här och där..

Tvåbent Belgien blue front skvättUt och sladda på cyclocrossen några timmar snart,det är säkerligen väldigt isit idag efter gårdagens regnsmälta som följde snöfallet..

Får se hur benen vill ha det,kanske 5-6 st 8 min inmixat i 4 tim högkadens light mix spear wolf ass jamming road biking eller 3 tim full rulle blues...

4 comments:

Johan Mölleborn said...

Knäböj är ju så mysigt. Har aldrig gilla frontböj, men smaken är som baken. Killen på bilden ser ju ut att ha rätt bra tryck ändå.

Jag tycker du ska köra 4x4x4 på varje entimme och varva med Tabator och 10 sekundersspurtar. Avsluta med 3x40 på tröskeln. Om du inte är trött då så föreslår jag wingate tills benen lossnar från bålen.

Vito said...

Knäböj är lidande och det gillar vi ju...

Tror jag passar ditt förslag molle .) Det finns ingen som kan hämta upp mig idag några mil hemifrån när jaget ligger i nåt dike och skakar och sluddrar..

Tobbe Arnesson said...

Jag är inte heller överens med frontböj, la till ett set i nuvarande schema mest för att testa på. Har inte hittat något vettigt sätt att hålla stången ännu. :/

Anonymous said...

Hålla stången är det kniviga,höll som broilern på bilden men ska nog testa axelbrett och lägga stången i handflatorna nästa gång..

/vito