Sunday, January 25, 2009

Tränad

Tror fan snart jag är i form,fan tror nog det fast jag vet inte om fan bryr sig tillräckligt för att tro. Löptränat 3 ggr den här veckan,och dagens pass i Skatås med min goda vän Nicke var ett rejält nöta pass. 2 tim och 18 km isig terräng och jag känner mig stel och jävligt nöjd.Får väl dubba skorna till nästa gång,tja jävlar dra pubishåren mothårs man är inte 20 år längre och alltför mjuk i kroppen om man nu skulle halka omkull. Vi avslutade dagens löpning med en rejäl Gaybastu och nåt Jugoslaviskt krubb som såg ut som bajskorvar med pizza bröd,det var dock ganska mumsigt.


Veckans enda cykelpass blev en 3 tim lördagstur ensam i typiskt västväder med +3 och duggregn på isiga grusvägar runt Alesidan,dock var det helskönt och cykelsuget är rejält tillbaka ,likt ett envetet morgonstånd som endast avtar på kvällen ... I går red man häst också,och eftersom man är sambo med en hästtjej som man tvingat ut på hoj så var det väl dags att jag tog min oskuld på hästryggen. Det var rätt nervigt trots att Bosse häst är hur lugn och gosig som helst(riktigt kelig liten 800 kg bit). En filmsnutt med rejält jävla action galopp-trav-sulky shitbang på skräckslagen gubbe blev det iaf...Nu blir det vila i 2-3 dagar och sova samt äta nyttigt så man håller allt sånt där typiskt vintersjukt på avstånd.. Slutligen en youtubare jag tillägnar Posten logistik..

3 comments:

Tobbe Arnesson said...

Såg ju hur bra ut som helst det där Vito. Snart är du med på Götelaborg Horseshow. ;) Ett tips bara: Trava inte med dressyrsadel, det gör djävligt ont i kuken.

Johan Mölleborn said...

Ont i kuken? Heter det inte ont på kuken?
Nåväl, du såg het ut på hästen.
/J

vito said...

Ont i pungen tror jag mer på..
Kanske ont på ollonet också :)