Sunday, November 29, 2009

Nyfiken

Jepp! Söndag och ännu en helg åt helvete .)
Seriöst och lite tråkigt men fantastiskt skönt,dom här rutinerna vi alla hamnar i.
Antar att det finns en trygghet i att vi i allt söker en rutin och kontinuitet,det kan gälla träning,jobb,julfirande,och andra saker vi försöker göra på samma sätt och vid samma tid gång efter gång.
Tror dock att man på något sett ska hitta sin egen väg,göra saker lite annorlunda,kliva av strömmen,vara eller försöka vara innovativ med sitt leverne..And god knows i försöker...letar uppslag och ideer,när jag inte tänker på mutta och cyklar och god mat vill säga.

Är nyfiken på att se hur långt man kan pressa gammel kroppen till nästa år,och det gäller nog träningen mer än enstaka licenstävlingar på velocipeden,för träningen ger en enorm belöning i form av både fysisk och psykisk hälsa,om man inte övergör det och stressar sönder sig vilket jag har fått smaka på och det smakar inte speciellt bra.

Som idag,ut i skönt väder på fina vägar med god musik i öronen .Hitta rytmen och tuff tuff känslan,njuta av frisk luft och solen,vilken vi inte har varit bortskämda med sista tiden.
3 till 4 timmar där tankarna kan flyga runt som dom vill(mutta?),och efter ett tag en behaglig trötthet och "the flow".Kliva in genom dörren hemma och det luktar god mat och en varm dusch som masserar hela ens varelse ,en rejäl prilla snus och en kopp kaffe och sen ligga och dregla i soffan 1-2 tim som om man gick på lugnande..Sweet!.
Det är ett bra beroende,ett fint fix och det slår en ölfylla med hästlängder.
..................

Det kom en trainer från dom överjävligt bra Actionsports i torsdags,en intervall och tempoträningsmaskin när man inte har lust att ge sig ut i vinterskiten efter jobbet.Tacx Flow som tydligen ska vara bra och har en förmåga att mäta watt, den mäter bara upp till 900 watt vilket är lite då jag tänkte ligga på 4000-5000 w i genomsnitt samtidigt som jag äter 2 kg perfekt grillad oxfile.

Till veckan får jag väl upp och testa Sportlife gymmet också,enligt min vän Nicke börjar jag få smala löparben och det är ju tvärt emot dom där bulliga ådriga cykelbenen jag vill ha.

Drog upp kallingarna i skitspringan förut och Sandra tog ett kort så jag kan jämföra efter några månader på gymmet med dom övriga byggarna med ett nytt kort.


3 comments:

Johan Mölleborn said...

Härligt Vito. Träiner är ett måste för att få till den där riktiga Silas-stämningen hemma. Det är helt makalöst vad man kan plåga sig på en sån.

Skönt att du gör nåt åt löparbenen. Nån måtta får det vara liksom.
/J

Tobbe Arnesson said...

Haha, skön pose där!

För övrigt; don't be a sheep.

Anonymous said...

Har du bilden i högre upplösning så jag kan hänga upp en A4 på väggen?