Wednesday, June 4, 2008

Finanser

Nationaldagsloppet hägrar nu på fredag,men det kanske är lite för mycket backar på den rundan för mig numera.
Trots en viktnedgång på hela 5 kg .)
Cyclocrossen väger sitt också och är inte alls så rolig uppför med dom långa kedjestagen..lägger mig nog längst bak i år och mullar runt.
Min ekonomi suger tomt,hade mer pengar förut trots ett emellanåt rejält kassaflöde utåt till cykelrelaterade ting och handlingar.
Restaurang besök dagligen och skitköp av smått tär mer än större planerade utgifter...många bäckar små blir en stor jävla Å.
Kinnekulle med lite happymtb folk på lör-sön kan bli kul,fast det hänger lite löst i luften.Bensin och camping avgift,fan vad patetiskt i-lands fattig man är :).
2 tim grus och landsväg i går var riktigt skönt för kropp och själ.
Riktigt mallig på platten ut mot Lilla edet i hyfsat elak motvind blev man,tills jag svängde av och skulle klättra 120 m på grusväg upp mot Svartedalen...oj vad sakta det gick .
Tänkte premiär bada i den dyiga Rommesjön 7 km hemmifrån,men cyklade bara ut en bit i sjön och blötte ner skorna och fyllde vev och hjullager med vatten,det blåste nordlig vind så det blev vinden i ryggen och en sista maxtrampning hem istället.

3 comments:

Tobbe Arnesson said...

Hör med feffemannen om du kan åka med, han åker bara över lördagen och uppger sig ha 1-2 platser över.

Vore trist att inte kramas i helgen, men jag är väl förtrogen med ditt dilemma.

Vito said...

Tja... Var väl tänkt att flickan skulle åka med så hon får känna på lite tältsömn och hålla reda på mig och min översexuallitet .)

Johan Mölleborn said...

Skönt att du är på gång igen. Vi får väl dra till kullen nån annan gång när ekonomin inte grinar.
/J