Sunday, January 6, 2008

Nytt år ny smak men ostbågar kommer alltid lukta svettröv

I fredags drack jag ett glas av i mitt tycke ett av dom godaste vinarna hitills, "Gallo´s Turning leaf" strålade mjukt och smörigt i gommen, fast ska jag nu hålla mig ärlig så är mitt vinkunnande lika med noll så min smak är min och novis .
Jag fyllde på ännu ett glas där på fredagen i köket och skulle sträcka mig efter ett glas vatten och några ostbågar,och klumpsidums så armbåga jag omkull glaset med det röda klibbiga som rann ut över laptopen...
Tur man har drulleförsäkring på det här hemdatorpaketet(tror jag?)
Varit väldigt upp och ner i kroppen sen några dagar efter Tenerifa, yrsel och viss trötthet har kommit och gått, undrar och tror jag kört lite för hårt samt viktminskningen kanske gick lite hastigt.Vilat sen nyårsafton och ätit samt druckit som allting annat jag gör i övermått.
Tempohoj och komponent köp har börjat smått,och inte alls som jag tänkt mig .)79 euro med frakt och sen är den inte som bilden ovan, utan helt olackad.
Funkar den inte så har man ju inte lagt ut en förmögenhet iaf..

Snön har fallit idag på något som liknar ett cykelvrak,min singelspeedade Cube som ska få en tung Suntour gaffel till backintervallerna på andra sidan älven..Fast nu har det börjat regna..jävla västkusten.
Sandra sitter i soffan med en icke vinbefläckad laptop,och här sitter jag mitt emot med sega tangenter och suddig skärm,avslagen och mätt efter en frukost bestående av bacon,stekta ägg,hönökaka,2st 3,5% öl och en halv påse chips.Jag säger i lånade ord "man har endast en storhet kvar och det är att erkänna sig veta mindre än den vars stol just blev tom". Får en tummen upp och lägger en luftburen ölfis som smyger in i skuggorna,ska ut i köket strax och röra med en sked i svart kaffe,dagen kommer rinna bort emellan hyreshusens tysta gråa väggar.

5 comments:

Tobbe Arnesson said...

Trist med datorn, men den verkar ju funka ändå? Det är ganska enkelt att skruva ur ett tangentbord på en bärbar, då kan du spola rent det under kranen. Bara låt det torka ordentligt innan du sätter i det i datorn igen. :)

Jörgen said...

79 euro! Det är ju gratis nästan. Blir säkert bra. Följer med spänning inköpen..

Låter som en fin frukost det där, då behöver man ingen lunch och nästan ingen middag heller. Hade jag tryckt i mig det hade jag vart däst resten av den dagen.. :)

Johan Mölleborn said...

Man blir grymt aero av folköl och hönökaka. Fan vad folk köper tempohojar nu för tiden. Vet ni nåt som inte jag vet? Måste genast kolla bankkontot och sen tyska webbutiker.
/J

Vito said...

Ja du tobbe, skruvar jag isär så får jag aldrig ihop det igen :)Hemsk frukost, och den satt som en högerkrok i magen på eftermiddagen..
Tempo is the shit Mölle!
Pace träna efter farsans bil is the shit..50 blås på platten is the shit(bakom farsans bil .).Aero är nästan religiöst..liksom

Nypan said...

Ostbågar är fina fisken tillsammans med ett smaskigt lådvin! En del kallar dom för "fotsvettsbågar" vilket man lätt kan förstå varför. Kul med tempohoj. Det ska jag ha en när jag blir 50, och det är fan inte långt kvar dit inser jag just nu. Men det är väl först då jag kanske får lite mer tid att cykla på skiten.