Wednesday, January 16, 2008

Gnällblogga och kurragömma lek

Inte lust med levande lekar med levande döda,gå klocklikt runt och dö i sömnen..
Dom döda leker inte här,men som nåt Ekelöft löfte lever deras försvinnande kvar just här.
I mitt hem dricks Gallo vin och ömkas över ryggont och för lite sömn.Kiropraktor idag, han var riktigt duktig och manligt snygg...gud i himmelmolnen vad snedtränad och muskelöst ojämn man är :/
Smålullig på en halv flarra rött,solen skiner utanför kl 18.30 och gräset växer ikapp med varje ord jag printar ner,chokladbiskvier med medvetande landar på min ruta och äter upp sig själva och försvinner även dom och lägger sig runt min mage..och var faaan är regnet syster? Det regnar så sällan och varför är det karneval varje kväll utanför mitt glittrande sagofönster?
Bryter löften,bryt men var din egen,aldrig det andra påklibbade eller det tillrättalagda,älska utav bara helvete rakt av innan himlen ramlar ner.
Storm nu och träden dansar ikapp sin egen skugga i fattigt boningsljus som faller till fots bakom husens ryggar.
Skål!

Vilar från cykel på obestämd tid,vilar från allt för tillfället,inte lust och inte leksugen,men skrattar ännu högt och vänligt med dom flesta.
Kommer vara lite berusad när min lilla mulliga unga blomma kommer hit,nu är viktigt,inte då eller det,kanske dom är viktiga men inte riktigt exakt nu..

3 comments:

Tobbe Arnesson said...

Fan Vito! Jag lyfter på hatten åt din poesi!

Blind Melon ska jag kolla upp närmare, skönt!

Vito said...
This comment has been removed by the author.
Vito said...

Leka med ord som passionerad normal begåvat arbetarklass? mongo e kul min vän,man skulle haft en superpoetisk ådra som sprutade kometiska ord skevt in i rymden...Blind melon hann ju bara med 2 plattor innan sångaren somnade extra djupt, men en del av det lilla materialet är riktigt vackert!