Sunday, November 18, 2007

Walk fat man.. walkAhh !!,hade underbar dag igår med mina goda vänner Jonas och Robert.Vi avverkade 7 tim på Bohusleden (Bottenstugan-Hasteröd)i bitvis lite snöad och blöt skogsmark. Det tål att sägas igen, så vackert det är på sina ställen där sjöar ses ut över från rejäla höjder,småbäckar som minifloder och den djupgröna mossan lysande emellan träd och klippor och kullar.Förvånandsvärt kuperat ,så sträckan vi gick under dessa timmar blev väl bara lite över 2 milen.Vi grillade tjocka korvar halvvägs och delade en flarra vin och munna på whiskey, det gjorde att brakskitarna ljöd igenom skogen den sista halvan tillsammans med skratt och dåliga skämt.Sista timmen blev det väldigt mörkt, så det var väl smart att jag fick med mig pannlampet.Nästa etapp/er kanske det blir till att löpa igen.
Enligt nyinköpt digitalvåg väger jag 85 kg :O
Jag fattar ingenting,bara att vågen verkar visa rätt och den gamla fel,så man har väl gått runt med en aning för många kilon hela året men ändå känt sig som en ballerina.
+85 kg på långlopp till mina 182 cm är väl lite i överkant om man ska vara ett snabbt veteran xc svetto.Stor balle och inte minst en muskelös kropp väger ju dock alltid lite mer än en lönnigt fet .) ....

2 comments:

Haningerox said...

Fan du är ju värsta anorektikern om man jämför med mina 100+ och 1850 mm

Vito said...

Du är extra mycket MAN Kaijan .)
100+ kg? ,då har du som löptränar slitstarka knän...