Saturday, December 1, 2007

Gladvin Sörjesson

Var nere i slottskogen idag, tog Mtb hojen och anmälde mig i sportklassen..det var nog fint för självförtroendet för jag hade säkerligen blivit varvad 2ggr i elitklassen..Årets värsta höst/vinterregn föll iaf över mig och min gamla skrynkliga far på den öde parkeringen,vinden ryckte i bilen och försökte jävlas..
30 min cykling och jag hade hur jävla kul som helst :)Körde sämst i skogspartiet och leran(fan jag körde MTB!)men på platten och i motvind kommer min vikt och lilla styrka till rätta.Köp inte Schwalbe Fast Fred om du inte ska åka torrsprucken lera eller torr grusvägsbana, och runka inte överdrivet mycket,drick öl och älska dom dig närmast samt krama någon varje dag. im off to julbord 1dec..dont forget about the dying kind..

3 comments:

Tobbe Arnesson said...

Visst var det en stor skald, ren punk. Men frågan är om Dan Andersson hade varit den man han är idag, om det inte vore för den där ödesdigra natten?

Vito said...

32 år på jorden är alldeles för lite, och efter 40 brukar det komma mycket ordgodis ur författare/poeter ,om man inte heter Rimbaud.

Skogling said...

Jag är fortfarande kär i Thåström.