Saturday, September 5, 2009

Webshopping

Jag gillar att shoppa på nätet,det är bekvämt och oftast enkelt samt man slipper springa runt ibland en massa folk och ta social kontakt.Nä, jag lider inte av social fobi eller ogillar människor,jag är bara en ganska lat och emellanåt en ensamvargat bekvämt osocialt lagd gubbfitta .)

Det är kul att vänta på grejer och det är kul att få hem grejer på ett så där lagomt materialistiskt älskvärt sätt.

Nu väntar jag på paket ifrån Hongkong, cykellampa för höst och vinterkvällar på crossen i snöyra och piskande regn.

Fick paket ifrån H-s bike-discount häromdagen,en superskön Bell Array lite slangar samt vad jag trodde ett par Diadora mtb dojor...

Men som jag misstänkte vid första anblicken av paketet saknades något,och jag förstår inte hur man kan missa att stoppa ner en skolåda,eller ens börja packa i en låda som precis är stor nog för endast hjälm...jävla nötter!Och inte svarar dom på de bägge email jag skickat heller,så det blir väl till att ringa på måndag och snacka lite engelska.


I dag cyklade jag Posttrampet på sköna böljande vägar i medvind och sidovind och lite motvind. Kände mig pigg för dagen, så jag drog igång spurten efter 3-4 km av det något korta (53km)loppet.Det utvecklades till ett tempolopp med en förbaskat jämn pulskurva och efter 4 mil låg snittet på 40km/h, men sjönk till 39,5 i mål..Hoppas benen är piggare än inför Grand Fondot i morgon,då det med Happymtb Leo och company ska bli ett 40 snitt försök runt sjön Mjörn..

5 comments:

Jörgen said...

Låg du själv och dunka nästan 40 i snitt i över 4 mil!? Imponerande! Då blir det tempo nästa säsong antar jag. :)

vito said...

Jo..det blev ensamt dunkande:)
Rätt gynnsamma vindar trots varvbana.
Håller jag igång suget att gubbtävla nästa år så får det väl bli en mer temporätt hoj...om det nu gör någon markant skillnad?

Tobbe Arnesson said...

Bike-Discount verkar ha en hel del problem i år, trist för det är nästan bara där jag handlar numer. :/ Hoppas de löser problemet smidigt.

Johan Mölleborn said...

Oj såg att du vann rätt överlägset. Men skulle det inte vara nån sorts varvlopp där de plockade bort sista man efter varje varv?
Snitthastighet på 44 km/h, bra jobbat!
http://www.pif.nu/index.asp?mainID=46&subID=186
/J

vito said...

Jo,men det blev inställt 5 min innan start pga våta vägar ..
44km/h låter bra,men det var inofficiellt 39,5 km/h..men vi säger 42,3 m/h .)