Thursday, September 4, 2008

Konstruktivt leverne

Svichhhh!
Underligt vad dagarna går fort när man mår bra.
Tiden är en besynnerlig form , en ofantlig vägg som skjuter allting framför sig.
Eller så är livet en resa i en tuggummi bubbla,utblåst ur munnen på någon ogripbar gud..

Var ute och gick med min lilla gumma i skogen för ett tag sedan,hon är morgontrött och ibland lite latgrinig... Tempot var lågt sömngångaraktigt tills jag skrattade till och sa "jädrans vad din rygg är full av lössliknande insektskrabbor"
Lilla damen gillar INTE småkryp så det blev ett jävla liv..tröjor for av och pattar åkte fram i den syrliga morgon dimman. Så jag vill tacka den enerverande älglusen för ett högpulspass gång halva vägen hem.I går stod det förresten på text tv att Svarta änkan kan etablera sig i Sverige...nice bajs.

För övrigt är jag jävligt på G,och igår när vi var ute och mountainbike-flummade kittlade det skönt i hjärtat hela tiden samtidigt som benen kändes 15 år yngre igen.
Mtb är förbannat kul...mer skog och mindre asfalt så här på hösten är mitt recept.

Jag vill se tight ut igen ,het och sexig, vill att hela världens befolkning ska få kåtslag på min kropp..soon very soon! :)

5 comments:

Tobbe Arnesson said...

Haha, ja den där Hjortlusflugan (Lipoptena Cervi) kan ha sina fördelar. Tydligen. Själv är jag alltid med 42Hz när de slår till och jag ger inte så mycket för hans pattar faktiskt. Men dina, Vito...

Jonas said...

Välkommen in i matchen igen. Nu ska bara jag också börja cykla igen. Får försöka ta rygg på bigmollo på lördag.

Jörgen said...

Härligt med sprätt i benen igen och pirr i hjärtat. Formen är på gång vetu.

Underbar bild överst på sidan förresten.. :D

Johan Mölleborn said...

ja jävlar vilket kåtslag det var på förstabilden. Skönt att du är i farten igen. Du ser ut att vara i grym form. Jag får nog lägga på ett kol om jag ska kunna kalla mig postmästare nästa år.
Kör så det ryker!!
/johan

Vito said...

Jag ligger inne med A-kupa nu tobbe :)
Är mycket nöjd med övre bilden,ser riktigt mongo ut med ketchup runt munnen.Den undre är från vintras,just nu är jag alldeles skrynkligt lönnfet:)
Nästa år är jag Postmästare .).)