Tuesday, November 6, 2007

Ännu mer sliten

Blää!Har nog dragit igång något för hårt efter uppehåll,man har liksom lite längre återhämtningsprocess nu vid 36 bast...
75 min löpning igår i spöregn ,det gjorde lagom ont och när jag klev in genom dörren här hemma var jag uppspelt som en sockerpundad bebis.Lite underlig puls under passet dock,tyckte jag tog det lugnt ändå nuddades maxpulsen 189 och snittpulsen var höga 151.
Nu idag värker man och svettas,sovit kasst med konstiga drömmar om grillade kroppsdelar och rum som flyter in och ut ur stora transparenta ögon.
En stor kopp kamomillte och honung från en bibonde milen härifrån ska göra gott så här på morgonen.
BBB (www.babylonbybike.blogspot.com/) bloggar om Flandern öl och flandern runt,inte utan att man ska ta sig en funderare om start,var väldigt nära att man stack iväg ner för 25 mil tufft motionslopp i våras och det kan väl inte bli så mycket mer än dubbelt dyrare dom där ca 3 tusen VR faktiskt kostar.
-92 var man där nere i Benelux och tränade motocross och körde även första Vm-deltävlingen i Valkenswaard/Holland.Yamahaland utanför Gent i Belgien var mysigt,pub och härlig bana i skönt läge,en samlingsplats för svenskar och mc snutar som drack god öl och kollade på unga kåta motocross vidunder grabbar.

1 comment:

Tobbe Arnesson said...

Gillar verkligen formuleringen "uppspelt som en sockerpundad bebis". :)