Friday, September 28, 2007

Salvador Dali och musik?

Tänkte pynta hemmet med någon blek inramad planch ala Dali,den surrealistiska Spansporen som egentligen är och alltid varit folklig.
Finns en varm och kantig barnslighet men också något perferiskt intelligent i dennes verk som får nyfikenheten över existensen att stärkas.
Som om barnets öga och universialgeniets hand kritat och dragit och penslat och återupptäckt..



Men egentligen ska sinnerna hörsel och syn smältas ihop,så vad för musik ska man lyssna på när man ligger i soffan och halsar billigt vin medan vinden leker med löven utanför och det renande ruttnandet avstannat och regnet faller vasst klinkande på menlösa fönster som ögonlockar väggar i brunsmetat tegel och ögonen vilar på en skrikblå vägg och en målning av Herr Dali?



Skulle inte tro det :)

och så vackert som möjligt..



skulle inte köpa det heller..burrrp!

So fuck det..2 :)

Förläng ljudet och musiken, en granne slår igen en dörr 2 våningar upp,en skatas skrik som letar sig igenom balkongdörren,en snarkande hund,en penna som faller på parkettgolv,astma ljud ifrån en sovande gammal man,träskor emot asfalt,kattskrik,bombraket,mordskrik,gevärskott,överdådiga rapljud och sen skratt..skratt som blänker trumhinnan metallisk,där innanmätet blonkar och faller till ro..

No comments:

Powered By Blogger